Reikitapaamisia Helsingissä???

Täällä keskustellaan kesä- ja talvitapaamisten ym. järjestelyistä ja sen sellaisesta

Valvojat: Jan, Hanna, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Reikitapaamisia Helsingissä???

ViestiKirjoittaja satuaarre » 18 Maalis 2013, 14:30

Moi!

Uusi foorumille kirjautunut kyselee, kun näissä aikaisemmissa ketjuissa viestit ovat kuukausien takaa... että onko tietoa kellään Reikitapaamisista Helsingissä?

ystävällisesti kiittäen.

a.
satuaarre
 
Viestit: 1
Liittynyt: 13 Maalis 2013, 14:51

Re: Reikitapaamisia Helsingissä???

ViestiKirjoittaja Sindi » 01 Huhti 2013, 17:32

Reikitapaamisista en tiedä, mutta jos sinua kiinnostaa naisten sydänpiiri, sellainen löytyy facebookista tuolla samaisella nimellä tai voin laittaa tietoja myös yksityisviestillä sekä sinulle että muille. Seuraava tapaaminen Helsingissä on 5.4. klo 18. Myös molemmille sukupuolille oleva ryhmä on olemassa, mutta sen toiminta ei tietääkseni ole kovinkaan aktiivista.

Kuvaus: "Heart Sharing Circlen tarkoituksena on koota eri-ikäisiä henkisestä kasvusta kiinnostuneita naisia istumaan yhdessä piiriin; jakamaan elämäänsä, kokemustansa ja tunteitansa turvallisessa, luottamuksellisessa, kunnioittavassa, lämminhenkisessä ja kannustavassa ilmapiirissä. Parannutaan, voimaannutaan ja kasvetaan yhdessä.

Yksi ehdotelma illan kulusta (jokainen voi järjestää ja emännöidä juuri sellaisia ryhmiä, mitkä kokee sydämessään hyviksi):
-Istutaan piiriin
-Om ja pieni meditaatio/hiljentyminen/piirin yhteiseen energiaan, samalle taajuudelle, virittäytyminen
-Halutessa jokin lyhyt alustus aiheesta naiseus & henkisyys. Esim. eri kulttuurien/alkuperäiskansojen/suomalaisten naisten/esiäitien vanhaa viisautta; jumalattaria ja heihin liittyviä eri aspekteja; kuunkiertoon ja naisen elämänkiertoon liittyvää viisautta jne (esim. luetaan joku teksti, katsotaan video, kuunnellaan laulu tai pyydetään joku naisista puhumaan jostakin aiheesta...)
-Jokainen puhuu tai on puhumatta (valintansa mukaan) vuorollaan, puheenvuoro kiertää myötäpäivään, toiset kuuntelevat sydämellään. Pyritään siihen, että jokainen saa puhua juuri sen verran kuin mihin on tarve, mutta toivotaan että jokainen kunnioittaa illalle suunniteltua kokonaisaikaa puheensa mittaa arvioidessaan.
-Puhua voi illan teemasta ja/tai omasta elämästään tai ihan mistä vaan, mitä on omalla sydämellään: esim. ilot, surut, kokemukset tai millaista on elää naisena tässä henkisen kasvun prosessissa.
-Kun jokainen on saanut jakaa vuorollaan, loppu-om ja meditaatio.
-Mahdollisesti myös jotain pikku purtavaa, teetä ja vapaata jutustelua lopuksi.

Kyseessä on täysin vapaaehtoisuuteen perustuva vertaistoiminta eli ryhmillä ei ole mitään opettajia ja päättäjiä. Kaikki päätökset tehdään piirissä yhteistuumin. Toiminta on aina ilmaista (paitsi mahdolliset tilavuokrat tms kustannukset).

Lämpimästi tervetuloa kaikille suunnittelemaan, toteuttamaan, osallistumaan! "
Sindi
 
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Kesä 2010, 21:10


Paluu Tapaamisten infot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron