Enkelikokemuksia

Tänne voi kirjoitella kaikkea Taivaallisista ja Maallisista energioista

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja penkula » 16 Kesä 2010, 14:01

Tuli mieleeni, että kerättäisiinkö tähän foorumilaisten enkelikokemuksia? Olen viime aikoina lukenut kaksikin kirjaa ja koin ne hyvin voimaannuttaviksi. Jospa joku täällä foorumilla käydessään saisi sitten muiden kokemuksista jotain.... big>3luv
Aloitan itse, kun kerran idean keksinkin:

Olimme ex-mieheni kanssa eroamassa, vanhalla foorumilla on suuri osa sitä tarinaa, mutta mitenkään sovussa ja yhteisymmärryksessä ero ei tapahtunut vaan oli hyvin riitaisa. Ex-miehelläni oli yritys, jonka tiloissa olimme sinä päivänä, siinä vaiheessa tein vielä hänelle töitä. Sattuipa (? :lol: ) sitten niin, että ex-mieheni toi sinne uuden tyttöystävänsä, vaikka hyvin tiesi, että minäkin ko. päivänä olisin siellä. Minä poltin päreeni, varsinkin kun mies ei näyttänyt mitään oirettakaan työntekoon vaan alkoi puuhata jotain ihan muuta tyttelinsä kanssa. Toin mielipiteeni myös julki, ihan asiallisesti, mutta HYVIN painokkaasti, josta ex-mies suutahti. Hän tuli lähestulkoon naamaani kiinni, hänen silmänsä melkein pullistuivat päästä ja kasvot vääristyivät irvistykseen, niin vihainen hän oli... Kun mies alkoi tulla minua kohti, ehdin melkein säikähtää, hän kuitenkin yli 120-kiloinen ja minä alla puolet siitä, ja se aggressio... Samassa kuitenkin "näin" tai ennemminkin vaistosin kirkkaan valkoisen ja kullanhohtoisen välähdyksen meidän välissämme ja minun tuli hyvä ja lämmin olo. En oikein edes kuullut, mitä ex-mies vuodatti, katselin häntä kuin tv-kuuluttajaa pikakelauksella ja melkein nauroin ääneen, että onpas hassun näköistä... :lol: Se rauhan ja lämmön tunne oli ihan käsittämättömän voimakas, vasta muutama päivä sen jälkeen tajusin, että tosiaan, minua kyllä suojellaan ja vahvasti. Se jotenkin konkretisoi minun sisäisen uskoni enkeleiden olemassaoloon, ei ole tarvinnut epäillä ollenkaan sen jälkeen, onko heitä.
<333 <333 <333
- - -Elämä on ihanaa!- - -
Avatar
penkula
 
Viestit: 325
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 11:39
Paikkakunta: Tampere

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja hopeadelfiini » 17 Kesä 2010, 11:01

Valkoisia höyheniä on tullut löydettyä monesti >33>> Esimerkiksi kun rakas lemmikkimme kuoli, niin siivotessani löysin valkoisen höyhenen >>33>> On kai niitä muitakin kokemuksia tullut esim meditoinnin aikana muttei nyt tule mieleen, kerron jos tulee big>3luv
Avatar
hopeadelfiini
 
Viestit: 29
Liittynyt: 03 Kesä 2010, 22:36

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja leenama » 17 Kesä 2010, 20:51

Harrastamme mieheni kanssa moottoripyöräilyä. Edellisen "mopomme" perässä oli tarra, jossa luki: Never ride faster than your Guardian Angel can fly...

Olimme kesäkuun ensimmäisenä lomanlopettajaisajelulla (lomamme oli toukokuussa). Ensin ajelimme pikkuteitä ja nautiskelimme mutkista ja kivoista kallistuksista.

Kun pääsimme isommalle tielle, niin isäntä hieman kiihdytti mopoa kovempaan vauhtiin. Kiihdytyksen jälkeen mopo mielestäni tärisytti hieman oudosti ja sanoinkin siitä miehelleni. Hän oli huomannut saman asian ja päätteli, että takarengas on alkanut tyhjentymään. Päätettiin kuitenkin ajaa hiemanmatkaa, jos vaikka sattuisi joku pysäkki, jolle parkkeerata mopo ja siinä sitten odottaa apua. Vauhti tietty oli sitten aika hidasta - ONNEKSI! Sata metriä ajettuamme rengas räjähti! Juuri ja juuri isäntä sai pidettyä mopon vielä pystyssä ja tiellä ja saatiin mopo parkkiin tien pientareelle. Savua nousi niin paljon altani, että ajattelin jo hypätä vauhdissa pois satulasta...

No, apua tuli paikalle, kuin kutsuttuna ja saimme vielä samana iltana mopoomme uuden renkaan ja pääsimme jatkamaan matkaa kotiin.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, mutta aatelkaas mitä ois tapahtunut, jos rengas ois räjähtänyt vauhdissa... Mutta kun se suojelusenkeli sattui koputtamaan juuri oikealla hetkellä olkapäähäni - tunsin ihan selvästi käden oikealla olkapäälläni. big>3luv Enkelin varmaankin halusi kertoa, että nyt alkaa olla vauhti liian kova...

Kiitollisena ja hengissä
Leena
Avatar
leenama
 
Viestit: 6
Liittynyt: 15 Kesä 2010, 17:58
Paikkakunta: Tampere

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja suvituulia » 30 Heinä 2010, 17:18

Tänään ovellani kävi oikea enkeli lähimmäisen muodossa :)

Olen ollut työttömänä pitkään mieheni kanssa ja kahden lapsen perheessä ei ole elelty leveästi. Tänään loppui leipä kesken ja tuumasin, että pitäisi lähteä kauppaan. Olin hetken takapihalla, kun aidan yli tuli eräs nainen juttelemaan minulle. Niitä näitä höpöteltiin ja yhtäkkiä hän kysyi, travitsenko leipää. Hieman hoo-moilasena, vähän epävarmasti, vastasin että juuri loppui leipä ja olisin lähdössä kauppaan.
Nainen tuumasi, että hänellä on ylimääräisiä, kun oli tulossa ruokajakelusta ja tarjosi niitä minulle. Toki otin kiitollisena vastaan.

Olin vielä edellisenä yönä miettinyt tilannettamme ja pyytänyt edes pientä apua. Näinhän se sitten tuli viesti, että meistä huolehditaan big>3luv Ei sen ihmeen iso tarvitse olla, riittää että jättää oman ylpeyden esteen pois ja huomaa nämä pienet avut joita elämä tarjoaa.
suvituulia
 
Viestit: 15
Liittynyt: 13 Kesä 2010, 17:38

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja Feebe » 30 Heinä 2010, 23:33

En tiedä lasketaanko tätä enkelikokemukseksi mutta kerron sen kuitenkin.
Olin noin 14 vuotias, eli tästä on aikaa kymmenisen vuotta. Asuimme maalla, keskellä metsää. Olin lähtenyt pilvisenä loppukesän päivänä perhoskoirani Ellin kanssa metsään mustikkaan, kun huomasin koiran jääneen hieman jälkeen. Kutsuin Elliä luokseni ja jatkoin mustikoiden keruuta. Koira ei kuitenkaan tullut luokseni, joten nostin katseeni nähdäkseni minne se likka jäi. Elli seisoi metsän halki menevän tien laidassa pilvien raosta välkehtivässä auringon valokeilassa, katse suunnattuna kaukaisuuteen, korvat tarkkaavaisesti pystyssä. Metsä oli aivan hiljaa, edes linnut eivät laulaneet, ja tunnelma oli rauhallinen mutta samalla jotenkin aavemmainen. Tuntui kuin kaikki olisi pysähtynyt. Kutsuin Elliä uudestaan, koira ei huomioinut kutsua mitenkään vaan jatkoi seisomista aivan hiljaa, aivan kuin olisi kuunnellut jotain, vaikka mitään ei kuulunut, edes tuuli ei tuullut. Huusin koiraa vielä kerran, tämä havahtui ja juoksi luokseni iloisena. Metsä "palasi ennalleen", aurinko meni pilveen ja unohdin pian tämän tapahtuman.
Yöllä heräsin Ellin sydäntä raastavaan valitukseen. Toinen koiramme oli purrut Elliä niin pahasti että neiti jouduttiin viemään samantien lopetettavaksi.
Pohdiskelin jo tuolloin näiden kahden tapahtuman yhteyttä, ja tänäkin päivänä olen varma että tuolla metsäreissulla oli läsnä joku tai joitain muitakin, sillä tuo hetki (kaikessa aavemaisuudessaan) on kaunein muistoni rakkaasta lemmikistäni.

Olen myös aikaisemmin kertonut mieshuolistani ( :roll: ) ja joutsenparista ja pohtinut niiden merkitystä. Tapailin siis miestä jonka kanssa suhteesta ei tullut mitään. Mietin pääni puhki mitä teen väärin ja mitä tapahtuu, istuin parvekkeellani ja pyysin enkeleiltä merkkiä jatkaakko suhdetta, vai elämää eteenpäin. Samassa kotipihani yli (asun kaupungin keskustassa) lensi joutsenpari. Sain rauhan ajatuksilleni ja jatkoin yrittämistä miehen suhteen. Lyhyen ajan jälkeen olin yövuorossa töissä, taas parvekkeella ja mietin täsmälleen samoja asioita saman miehen suhteen ja pyysin merkkiä, jatkaakko suhdetta vai elämää eteenpäin, eikä aikaakaan kun joutsenpari lensi työpaikkani pihan ylitse. Hieman kului aikaa ja mies teki ratkaisustani helpon, ja totesin että parempi jatkaa elämää eteenpäin, pitäköön tunkkinsa jne. Tapasin toisen miehen. Kaikki tuntui sujuvan kuin rasvattu, ja tuntui kuin olisimme sopineet yhteen kuin palapelin palat. Lähdimme parin ystävän kanssa mökille saareen, grillaamaan ja saunomaan ja nauttimaan viimeisistä lomapäivistä. Illalla istuimme grillillä kun mies totesi että katsoppa tuonne, juuri laskeutui joutsenpari uimaan. Pariskunta uiskenteli koko illan saaren kupeessa, ja tuolloin ymmärsin (tai ainakin luulin ymmärtäväni) mitä enkelit olivat joutsenilla aikaisemmin halunneet kertoa.

EDIT: Halusin myös kertoa että suhteeni joutsenparin bonganneeseen mieheen on vakiintumassa ja voi hyvin ;) >>33>>
-10.000 spoons-
Feebe
 
Viestit: 11
Liittynyt: 08 Kesä 2010, 01:37

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja filppus » 11 Elo 2010, 23:11

ENKELIVIERAILU ! VAROITUS !!!!
Haluaisin kiinnittää foorumilaisten huomion kiertokirjetyyppiseen tekstiviestiin, jolla lähestytään
henkisistä asioista kiinnostuneita ihmisiä. Viestissä tarjotaan mahdollisuudesta osallistua viisipäiväiseen enkelivierailuun, jonka aikana korkealla enkelihierarkiassa olevat enkelit auttavat
osallistujaa täyttämään kolme henkilökohtaista toivetta, jotka on ennalta määritelty.
Jokaisen mukaanlähtijän täytyisi kiertokirjetyyliin lähettää viesti edelleen kolmelle henkilölle jne.

No, kaksi tuttavaani halusi "enkeleitä" vierailulle kotiinsa, suorittivat rituaalit ja avasivat oven tai ikkunan tiettynä aikana päästääkseen tulijat sisään. Toinen heistä raportoi seuraavana päivänä,
että oli nukkunut yönsä erikoisen huonosti ja epätyypillisesti. Heräillyt todella monta kertaa, ja samantien nukahtanut uudestaan.
Aamulla olotila mahdottoman väsynyt,hyvä että oli jaksanut kiivetä portaat kotinsa yläkertaan.
Jossain kohtaa hän oli älynnyt esittää mielessään kysymyksen, jossa tiedusteli josko enkeleitä olisi saapunut ja oli samassa tuntenut käsivarressaan jonkinlaisen kosketuksen. Ilmeisesti joku/jokin oli paikalle ilmaantunut.
Itselläni olivat hälytyskellot alkaneet jo soimaan ,ja kun toinenkin tuttuni raportoi voimakkaista väsymyksentunteista, ja vierailua seuranneesta ärtyisyydestä ja omituisista unista, alkoi vaikuttaa siltä että kyse oli jostain vallan muusta kuin oli odotettu.
Patistin toista heistä tutulle selvänäkijä/meediolle joka raportoi seuraavantyyppistä ; kaverin riesaksi oli ilmaantunut viisi ns."mustaa enkeliä" (mahtaako olla kuinka yleinen määritelmä, ainakin spiritualistien käyttämä) jotka käyttävät uhrinsa energiaa omiin tarkoituksiinsa.
Castanedat lukeneena tietysti tuli mieleen, josko nämä olisivat joitakuita niistä lukuisista epäorgaanisista olennoista joita täällä kenties kanssamme asustaa, ja joista kaikki eivät suinkaan ole ystävällismielisiä meitä kohtaan.
Asia on vielä vaiheessaan, eli seuraavaksi tätä jengiä käydään häätämään asiaan erikoistuneen ihmisen avustuksella.Saatan palata asiaan tuonnempana.
ELI; ÄLKÄÄ IHMEESSÄ LÄHTEKÖ MUKAAN TONTYYPPISIIN JUTTUIHIN,ellette sitten halua kokeilla
onneanne. Olisihan se sentään jotain jos saisi kolme toivettaan toteutumaan !!!! Ah, niin epäitsekästä.
Onkos muuten kellään vastaavantyyppisiä kokemuksia ?

Terveisin "Filppus"
filppus
 
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Kesä 2010, 22:36

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja Solara » 12 Elo 2010, 08:59

Minulla on aivan erilainen kokemus Enkelivierailusta <333

Enkelivierailu oli kesän alussa. Enkelit toivat tullessaan rauhan ja kuplivan ilon big>3luv

Paljon siunauksia tuli vierailun aikana ja kaikkea hyvää seurasi <333

Sain joka ilta myös ihanan hoidon enkeleiltä >33>>

Eräälle näkijäystävälleni, jolle lähetin enkelit, hän todella näki kolme Valon enkeliä avatessaan heille oven <333 Ja kaikkea hyvää myös hänelle vierailusta seurasi >33>>

Ei ollut mitään väsymystä koko sinä aikana kun enkelit oli vierailulla, päinvastoin, koko koti oli täynnä kuplivaa iloa <333 sen tunsi myös lastenlapset jotka kävivät ja olivat iloisia kun kerroin heille, että kaikki saa siunauksen, jotka käyvät sinä aikana , lapsillakin oli ihana olo big>3luv

Myös kissani nauttivat kovin , kun sain iltaisin hoitoa enkeleiltä, kissat tulivat ihan kylkeeni kiinni ,kehräsivät ja nauttivat myös rakkaudellisesta hoidosta <333

Minusta Enkelivierailu oli aivan IHANA tapahtuma ,siitä seurasi vain kaikkea hyvää big>3luv
Solara
 
Viestit: 536
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 20:19

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja punakettu » 20 Elo 2010, 14:55

Äitini on nähnyt enkelin ja minäkin, mutta en muista siitä mitään koska olin alle vuoden ikäinen silloin, mutta olen kuullut jälkeen päin siitä äidiltäni.
nukuimme kaikki samassa huoneessa (paitsi kaksi isoveljeäni) , isä, äiti ja minä. Olin huutanut koko yön korvatulehduksen takia joten valvotin äitiä, isä nyt nukkui niin sikeästi raskaan työpäivän jälkeen joten huutoni ei paljon häntä hetkauttanut. Äiti sitten valvoi kanssani ja yritti saada minua takaisin nukkumaan, muutamia tunteja siinä sitten pyörittiin ja huudettiin.

Siinä aamusarastuksen aikaan sitten alkoi näkyä valoa makuuhuoneen oven alta ja äiti oli aivan peloissaan että kuka siellä oikeen voi olla, kun kaikki oli nukkumassa ja veljeni olivat yökylässä kavereidensa luona. Sitten alkoi kuulua oven kahvan ääniä, semmoista kun vääntää kahvaa muttei aukaise ovea. Kahva oli painunut kolme kertaa alas ja takaisin ylös.
Äiti oli ollut jo siinä vaiheessa niin peloissaan että oli jo melkein soittamassa poliiseille. :lol:

Neljännellä kerralla se ovi sitten aukesi, hiljaa naristen ja valoa alkoi valua huoneeseen. Valo tuli koko ajan lähemmäs ja äiti kertoi että se valo tuli aivan meidän sängyn päädyn reunaan ja pysähtyi siihen, eikä siinä sitten mitään muuta osannut tehdä kuin tuijottaa. Siinä vaiheessa sitten minäkin olin hiljentynyt.
Se oli kuulemma ollut todella kirkas ja jotenkin pehmeä ja vaikka äiti oli yrittänyt katsoa sitä, niin siitä ei erottanut mitään muotoja se oli vain iso kirkas valo. Jälkeen päin äiti sanoi että muisti olevansa täysin hereillä ja muistaa aivan selvästi sen valon kun se tuli huoneeseen, mutta kun äiti oli katsonut sitä tarkemmin niin häntä oli alkanut väsyttää älyttömästi ja hänelle tuli turvallinen olo ja samalla myös hiukan surullinen ja kaipaava.
Siinä samalla olin sitten minäkin nukahtanut ja äiti varmasti heti perään.

Äiti kertoi että oli sinä yönä nähnyt ihanaa unta lapsuudestaan ja isästään joka oli ollut jo jonkin aikaa todella sairaana. Ja heti seuraavana aamuna äiti sai soiton vanhemmalta siskoltaan että pappa, äitini isä oli kuollut sydänkohtaukseen joskus aamuyöstä. :cry:
Äiti oli vain vastannut siskolleen että "...Hän kävikin siis hyvästelemässä.."
Siinä oli sitten minultakin korvatulehdus lähtenyt sen yön jälkeen.
On ihana tietää että pappa kävi hyvästelemässä meidät, vaikka en siitä itse mitään muistakaan. >>33>> >>33>>
Stories can conquer fear, you know. They can make the heart bigger.
Avatar
punakettu
 
Viestit: 8
Liittynyt: 14 Elo 2010, 16:39

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja macymouse » 17 Syys 2010, 23:01

Ystävälläni oli juuri enkelivierailu ja hän näki etiäisen ennen sitä. Hän näki, kuinka ylhäältä laskeutuu valon ja rakkauden enkeleitä ja samaan aikaan katua pitkin raahusti tummia, räsyisiä, puistattavia olentoja. Sinä iltana kun hänen oli määrä vastaanottaa enkelivierailu, hän näki valon enkeleiden tulevan samoin kuin nämä katua pitkin raahustavat olennot. Enkeleiden tultua sisään, hän sai oven kiinni ennen kutsumattomia vieraita ja näki näiden jatkavan raahustamista pitkin kotikatuaan. Kuitenkin koko vierailun ajan ystäväni on ollut väsynyt, jopa hieman masentunut. Itse olin ilmoittautunut hänelle vapaaehtoiseksi ottamaan enkelit vastaan - nyt en tiedä uskallanko enää, ystäväni kokemuksen sekä Filppuksen kirjoituksen perusteella. Miten voin suojautua kutsumattomilta vierailta??? Vai joudunko jättämään vierailun väliin, varmuuden vuoksi?
Avatar
macymouse
 
Viestit: 88
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 15:08

Re: Enkelikokemuksia

ViestiKirjoittaja RubyRedDragon » 18 Syys 2010, 10:48

Heipsan,
ajattelin tuosta kiertokirje-enkelivierailusta hiukan avata mietteitä. Olen lupautunut vastaanottamaan enkeleitä meille ja odotan heitä ihan ilolla. Ystäväni, jonka luota enkelit tulevat meille, lähestyi minua ensin henkilökohtaisesti ja lähetti viestin ohjeineen vasta vsatattuani kyllä vierailutarjoukseen. Näin ehkä muutkin toimivat, en tiedä, mutta jos olisin saanut ensin sähköpsotikiertoviestin, tuskin olisin innostunut. En juuri ikinä jatka niitä, vaikka luvattaisi mitä.

Enkelit toki vierailevat ihmisten luona ilman rituaalisia kutsuja ja kiertokirjeitäkin, mutta tämä saa ajattelemaan asiaa aika monelta tasolta. Minulle tasoja olivat ainakin pelkokysymykset:
-kenelle voisin muka ehdottaa enkelivierailua eteenpäin- tunnenko siihen suuntaan kallellaan olevaa ihmistä vai saanko vaan naurut niskaan?
-apua, mitä jos meille tuleekin jotain ihan muita tyyppejä joiden kanssa en halua olla missään tekemisissä?(luin tässä ketjussa olevaa varoitusta)
-voinko lähettää näitä eteenpäin, jos itse epäilen tulokkaiden hyvää tahtoa?
- pystynkö toimimaan rakkaudesta vai jäänkö sutimaan pelkoon?
-nyt, kun tajusin että enkeleiden lähettämisen probleema on todellakin positiivinen ongelma, ja tulin pohtineeksi omia pelkojani, voinko olla tunkematta mahdollisuutta samaan lahjaan kaikille? Voinko antaa kaikkien tutustua mieliinsä ihan omalla aikataulullaan ja rauhassa?
-voinko sallia itselleni enkeleiden ilon, rakkauden ja hyväksynnän sanoman sekä jopa kolme sydämen toivetta sabotoimatta itseäni?

Enkelit ovat tulossa vasta maanantaina, mutta koen jos nyt saaneeni paljon. Olen jopa siivonnutkin- ihan omaksi ilokseni. Odotan innolla ilon ja rakkauden enkeleitä ja sitä, että vierailun loputtua saan lähettää heidät eteenpäin viemään ihania lahjojaan jokaiselle. KiitosKiitosKiitos! >33>> >33>> >33>>
RubyRedDragon
 
Viestit: 40
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 14:36

Seuraava

Paluu Enkelit ja kivet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron