Reiki ja "pahat henget"?

Itäistä ja länsimaistunutta Usui Reikiä koskevat asiat ja ajatukset kysymyksineen

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Re: Reiki ja "pahat henget"?

ViestiKirjoittaja Chevy » 26 Kesä 2014, 20:43

Vielä, kätesi saattavat lähetellä apua sinne, missä sitä tarvitaan, koska näyttää siltä, että olet saanut sen Tehtäväksesi.
Sitä kadehditaan.
Sanoisin, että on siis aika siivota kateuden aiheuttamat haitat pois ja toimia siten kuin on Tarkoitus.
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1622
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Reiki ja "pahat henget"?

ViestiKirjoittaja Chevy » 27 Kesä 2014, 21:32

Sorry, puoliunissani kirjoitin epäselvästi.

Arvelen, että reikin käyttämisen yhteys ilmiöön on seuraava: reiki avaa ihmistä henkisesti ja lisää värähtelyä. Silloin voi tulla tietoiseksi ilmiöistä, joita ei ole havainnut aiemmin. Tällöin reikin käyttäjä saattaa havaita asioita, joita ei ole ennen tiennyt olevankaan tai joiden kanssa ei ole ollut itse tekemisissä, vaikka olisi asioista kuullut muilta. Samalla voi Pimeys pyrkiä tukahduttamaan uuden, voimistuvan ja yhä kirkkaammin hehkuvan Valon. Niinpä Pimeyden oireet ja olennaistumat saattavat tulla havaittaviksi. Mutta Reiki ei itse saa aikaan pahaa eikä ole yhteydessä pahoihin henkiin tai Pimeyden ilmiöihin. Sitä voi kuten muitakin henkisiä ja hengellisiä voimia käyttää niiden puhdistamiseen ja poistamiseen yhtä hyvin kuin värähtelyn korottamiseen ja sielun kirkastamiseen.

rakkaudella,
Chevy
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1622
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Reiki ja "pahat henget"?

ViestiKirjoittaja Frangipani » 28 Kesä 2014, 03:04

Hei,

Itse asun 'henkien maassa' jossa hyvat ja pahat henget on enemman kun arkipaivaa…kuuluu osana ihmisten arkielamaa. Ilman Reikia en pystyisi kyseisessa maassa elamaan. Ihmiset voivat vihaisuudessaan lahettaa pahoja virtoja muihin ihmisiin kuten esim. minuun tai perheeseeni. Reikin avulla olen oppinut putsaamaan kaikki taman tyyppiset asiat pois itsestani, perheestani ja ymparistoni….mahtava lahja korkeimmalta :)

Naita henkia ei kannata pelata (ne itseasiassa tykkaavat jos pelkaat, silla niilla helpolpi leikkia kanssasi). Siksi tarkeinta hymyilla sydamelle ja luottaa korkeimpaan ja sita kautta olotilasi, ymparistosi putsaantuu yhdessa hetkessa…..

Nama on mahtavia asioita tiedostaa, etta ne ovat olemassa, mutta niiden tiedostaminen ei ole mikaan 'saavutus' vaan saattaa olla jopa haitaksi, jos alamme kayttamaan niita 'oman egomme vahvuutena' ...
Frangipani
 
Viestit: 148
Liittynyt: 04 Marras 2011, 01:22

Re: Reiki ja "pahat henget"?

ViestiKirjoittaja larmar » 30 Kesä 2014, 18:51

tiistai kirjoitti:Sain kuukausi sitten sairaskohtauksen ja jouduin sairaalaan pariksi viikoksi. Omat ajatukseni hyökkäsivät minua vastaan, kuulin ääniä jotka uhkailivat, näin pahaa tahtovia olentoja yms.


Epäilen, että jouduit sairaalaan tilapäisen psykoosin takia. Voi tietenkin olla, että sinulla on ollut yhtä aikaa psykoosioireiden kanssa selväaistisia havaintoja mutta olet psykoositilan vuoksi kokenut ne vääristyneinä.

Reikihoitotekniikat ovat yleensä syvästi rentouttavia. Erilaisten syvästi rentouttavien hoitotekniikoiden tiedetään taas aiheuttaneen valmiiksi psykoosialttiille henkilöille psykoosijaksoja. Tässä on lisää aiheesta:

Potilaiden, joilla on ollut aiemmin psykoosijaksoja tai epilepsiakohtauksia, on raportoitu saaneen uusia sairausjaksoja syvän ja pitkään kestäneen meditaation jälkeen. Lähde: US National Library of Medicine. Tekstissä kerrotaan rentoutumistekniikoiden terveysvaikutuksista.

Mielenterveyden asiantuntijat suosittelevat, että henkilöiden, joilla on skitsofrenia tai muu psykoosin muoto, kannattaa välttää rentoutumista sisältäviä hoitotekniikoita. Lähde: University of Maryland Medical Center

Henkilöt, joilla on ollut ohimeneviä psykoottisia oireita, kuuluvat psykoosiin sairastumisen riskiryhmään. Uskon sinun kuuluvan riskiryhmään, joten keskustele ihmeessä lääkärin kanssa, onko sinun turvallista tehdä reikihoitoja vai ei.
The news today will be the movies for tomorrow.
~~ Love: ”A house is not a motel” ~~
Avatar
larmar
 
Viestit: 7
Liittynyt: 10 Touko 2014, 14:42
Paikkakunta: Kotka

Re: Reiki ja "pahat henget"?

ViestiKirjoittaja Jared » 01 Loka 2015, 19:15

Uhriluku Raamatussa; Jumala vs Saatana:

https://www.youtube.com/watch?v=TSKPkpTF1ns
Jared
 
Viestit: 318
Liittynyt: 09 Heinä 2010, 04:34
Paikkakunta: Oulu

Edellinen

Paluu Usui Reiki

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron