Löysin näitten leivonnaisten ohjeen kuluneena talvena ja olen ahkerasti käyttänyt.
Lähde ruokamaalimasta
Helppo, nopea ja maistuva, terveellisyydestä en osaa sanoa...
Ananas - kaneliviinerit
10 kpl
5 lehtitaikinalevyä
1 prk (iso purkki, 10 viipaletta) ananasviipaleita omasa liemessään
1 prk ( 250 g)vaniljarahkaa
2 tl kanelisokeria
Nosta taikinalevyt sulamaan 15 minuutiksi.
Valuta ananasrenkaat ja säilytä liemi muuta käyttöä varten (siirä lasipurkkiin säilyttääksesi liemen hyvänä, käy kiissleihin pirtelöön, salaatinkostukkeeksi).
Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille.
Pistele levyt keskeltä muutamalla haarukanpistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin.
Jaa vaniljarhka levyjen keskelle, levitä sitä reunoja kohti.
Nosta jokaisen levyn päälle ananasrengas.
Paista viinereitä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Ripottele lämpimien viineireiden päälle kanelsokeria.
Hyviä samana päivänä!
nam-nam