kiinnostaisiko yhteisö?

Täällä ilmoittaa sinulle ylimääräisestä runsaudesta. Josko jolla kulla toisella olisi tarvetta.

Valvojat: Jan, Hanna, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

kiinnostaisiko yhteisö?

ViestiKirjoittaja Emotar » 29 Loka 2012, 06:27

Hei,

lapsiystävällinen, päihteetön yhteisö etsii asujia Kangasalalla. Yhteisön arvoja ovat ekohenkisyys, luovuus, luonnonuskonnot, parantaminen, suvaitsevaisuus. Tilaa löytyisi pienelle perheelle ja/tai pariskunnalle + ekosinkulle. Uusille hienoille arvoille ja taidoille meillä on tilaa. Yhteisö sijaitsee 5 km Kangasalan keskustasta. Tampereelle matkaa linja-autolla kertyy noin ½ tuntia.

Asunto sijaitsee vanhassa kartanossa. Mahdollisuus lämmittää puulla ja säästää siten lämmityskustannuksissa. Yhteistiloina on keittiö, olohuone,kodinhoitohuone ja sauna. Samassa talossa on toinenkin asunto jossa tällä hetkellä asuu perhe. Yhteisössämme asuu siis minä yli 40 v hoitoalan ammattilainen ja kulttuurin sekatyöläinen sekä 6-ja 4 -vuotiaat tyttäreni. Eli yhteisömme on muotoutumassa uudelleen ja nuorisomme hakeutumassa muualle ja huoneet vapautuvat joulukuun alkuun mennessä.

Kesällä on mahdollista kuopsuttaa kasvimaata ja multa on muhevaa sillä samassa pihapiirissä sijaitsee ratsutalli josta saadaan suoraan lannoitteet tarvittaessa. Pihassa on omenapuita ja viinimarja ja karviaspensaita sekä raparperia. Ajatuksissa on myös yhteismetsä, joka sijaitsee kuhmalahdella, josta saisimme sitten polttopuut. Takapihalla pidin viime kesänä yrttimaata ja tarkoitus on laajentaa sitä ensi vuonna.

Jos kiinnostuit niin otathan yhteyttä, mieluiten yv.
ad astra
Emotar
 
Viestit: 35
Liittynyt: 11 Kesä 2010, 16:18

Paluu Vaihtori

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron