Kaukohoitopyynnöistä

Kirjoita tänne kaukohoitopyyntösi

Valvojat: Jan, Hanna, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Kaukohoitopyynnöistä

ViestiKirjoittaja ThirdEye » 05 Kesä 2010, 13:36

Kaukohoitopyyntöjä voi jättää tähän kaukohoitopyyntöosioon. Tavallisimmat hoitomenetelmät ovat Reiki, enkelienergia, rukous ja Violetti Liekki.

Useat kanavoijista ovat sitä mieltä, että Reikin taikka Violetti Liekin lähettämiseen tarvitaan hoidettavan lupa, koska eivät pidä hyvänä puuttua toisen elämään tämän tietämättä.
Osa on tottunut toimimaan toisin.

Näihin ketjuihin voi joko kirjoittaa hoitopyyntöihin tarkoitettuja vastauksia taikka olla kirjoittamatta. Kaikki, jotka lähettävät energiaa, eivät vastauksia kirjoita. Luotamme siihen, että hoidettavia ei valikoida, vaan kaikkia pyritään auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Energiahoidoissa ei kuitenkaan ole tarkoitus kilpailla koululääketieteen kanssa - lääkkeiden mahdollinen muuttuva vaikutus kannattaa ottaa huomioon.

Kaukohoidoissa voi pyytää energiaa myös tiettyihin tilanteisiin, vaikkapa tentteihin tai vaikealta tuntuviin tapaamisiin etukäteen - hoidon voi ajastaakin.

Ehdotan kuitenkin, että pyynnöt selvyyden vuoksi kirjoitetaan erillisiksi viesteiksi/ketjuiksi ulkopuolelle tämän ilmoituksen, kuten on jo tapahtunutkin.

Kaikkein korkeimmaksi hyväksi - mikä saattaakin olla eri asia kuin mitä hoidettava itse ajatteli.
Avatar
ThirdEye
Ylläpitäjä
 
Viestit: 95
Liittynyt: 03 Huhti 2010, 11:49

Paluu Kaukohoitopyynnöt

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron