Salakuljettajana

Ajatuksia, kokemuksia ja ideoita valon kantajille

Valvojat: Jan, Hanna, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Salakuljettajana

ViestiKirjoittaja Anutuija » 19 Kesä 2010, 06:24

Vuosien 1973 ja 1976 välillä vietin paljon aikaani tutkimuksissa Hiltonissaja näinä vuosina tuli koettua yhtä ja toista tässä laitoksessa. Suurimman osan näistä viikoista vietin sairaalan alakerrassa, jota sanottiin metaksi (metabolinen osasto). Osasto poikkesi muista tavallisista osastoista siinä, että siellä oli vain neljä potilasta kerrallaan ja siellä saimme olla siviilivaatteissamme, jos kokeita ei ollut. Saimme myös poistua sairaalan alueelta, kunhan olimme ruoka-aikana paikalla. Eräänä päivänä keksimme erään potilaan kanssa lähteä meillä käymään. Kotonani sain päähäni, että salakuljetan ison orangin lasarettiin ja jymäytän sairaanhoitajaa. Kaverini avusti minua tässä suunnitelmassa. Nimittäin Hiltonin alakerrassa oli sivuovi, joka oli lukossa, mutta ystäväni kävi sen avaamassa minulle, jotta saan ison apinan sisään kenenkään huomaamatta. Näin kuljimme nopeasti osastollemme. Kaverini varmisti, että hoitaja ei ollut kopissaan, jotta sain orangin osastolle. Sitten nopea hivutus hoitsujen koppiin , sairaalan myssy apinalle päähän ja takki päälle ja näin jekku oli valmis. Hoitajamme oli valmistamassa keittiössä meille iltateetä ja istuimme muina miehinä odottamassa tarjoilua, kun hoitajamme sitten tuli ja sai todellisen sydärin nähdessään karvaisen ystävämme istuvan kopissa. Rauhoituttuaan hän innostui niin, että pyysi lupaa saada jymäyttää osaston lääkäriä sillä. Hän keksi seuraavana päivänä, että heillä on uusi konsultaatio potilas ja homma oli valmis. Lekuri tuli ja nauroi kippurassa tätä orankia. Kyllä olivat tosi mukavaa sakkia silloin Hiltonissa.

Halein Anutuija ;)
Anutuija
 

Re: Salakuljettajana

ViestiKirjoittaja Hanna » 19 Kesä 2010, 16:49

Heh :D

Meillä oli töissä semmoinen mallinukke Esko (aikuisen miehen kokoinen) ja kun joku jäi toimistolta lomalle, niin Esko tuurasi.
Kerran työkaverini (kalju mies) lainasi Eskon hienoa peruukkia ja unohti peruukin päähänsä kun hän meni tapaamaan uutta työntekijää.
Peruukki ja koko Esko on tehty varmaan joskus 80-luvulla.
Ainoastaan sydämellään näkee hyvin.
-Antoine de Saint-Exupery, Pikku Prinssi-
Avatar
Hanna
Moderaattori
 
Viestit: 32
Liittynyt: 21 Huhti 2010, 05:09


Paluu Iloa ja valoa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron