Kylmä henkäys kasvoilla?

Tänne voi kirjoitella kaikkea Taivaallisista ja Maallisista energioista

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Kylmä henkäys kasvoilla?

ViestiKirjoittaja GE77 » 03 Joulu 2012, 11:27

Nyt en tiedä muuta paikkaa josta kysyä tätä ja olisi mukavaa jos joku voisi vastata :) ja anteeksi jos tämä eiole oikealla paikalla

Aina kun nukun olohuoneessa ikkunan vieressä (verhot kiini), niin silloin tällöin tunnen kylmiä henkäyksiä kasvollani. Ei tule pelottava olo silloin. kylmät henkäykset ovat rauhallisia ja lempeitä ja hitaita. En ole vielä edes silloin uni vaiheessa joten en voi kuvitella niitä ja ikkunasta verhojen takaa kylmä ilma ei minun mielestä voi tulla läpi?

JA, serkkuni oli tulossa viimeviikolla hoitamaan kissoja.Keskiviikkona kun hän oli avaamassa asuntoni ovea hän kuuli kuiskauksia ja jotain sihinää selän takaa ja kun kääntyi ympäri niin siellä ei ollut ketään ja niitä ääniä kuului jokapuolelta. Tästä tietämättömänä toinen serkkuni laittoi minulle viestiä seuraavana päivänä ja kyseli onko minulla kaikki hyvin ja silloin vielä oli, mutta illalla tuli pieni riita poikaystävän kanssa jonka onneksi lopulta selvitimme (juttuja jotka minua ahdistaa ja miun serkku tietää niistä). Tämä serkku aistii aina jos minulle on käymässä jotain pahaa tai jos minulla ei ole kaikki hyvin.

Pitääkö enkelit meistä huolta jollainlailla, voiko nää tapahtumat olla niitä vai meneekö nää tapahtumat minkä "Piikkiin"

MUkavaa talvea kaikille <3
GE77
 
Viestit: 7
Liittynyt: 21 Marras 2012, 18:49

Re: Kylmä henkäys kasvoilla?

ViestiKirjoittaja GE77 » 03 Joulu 2012, 11:49

siis enkelit pitää meistä kyllä huolta, tiedän sen, mutta miten enkelit sen tekee? jotkut näkee enkeleitä :) mutta voiko ne tuntea ja kuulla myös?
GE77
 
Viestit: 7
Liittynyt: 21 Marras 2012, 18:49

Re: Kylmä henkäys kasvoilla?

ViestiKirjoittaja Chevy » 03 Joulu 2012, 19:23

Kyllä enkelit pitävät huolta, mutta lukuunottamatta jotain hengenvaarallisia tilanteita, joihin suojelusenkeli voi puuttua omatoimisesti,
on tarkoitus, että enkeleiltä pyydetään apua, neuvoa, ohjausta jne.
Enkelit voi joskus kuullakin ja hipaisunomaisesti tunteakin.
Heidän toimintansa ei kuitenkaan koskaan aiheuta ahdistusta.
Tuo mitä kerroit, kuulostaa enemmänkin maanläheisiltä vainajilta tai tontuilta.
Kummatkaan eivät ole vaarallisia, mutta vievät valotehoa ihmisiltä.
Vainajat voivat tulla haeskelemaan valoa henkisen tien kulkijoilta, ellei kukaan ole niitä lähettänyt Valoon, minne ne kuuluvat.
>33>>
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1421
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Kylmä henkäys kasvoilla?

ViestiKirjoittaja sara » 03 Joulu 2012, 19:57

Itse koin viileän tuulahduksen kasvoilla ensimmäisen reikivirityksen aikaan. Olin varma että ulko-ovessa kulki joku kun viileä tuulahdus kävi itse asiassa jo hetki ennen virityksiä, muttei siellä kukaan kulkenut. Ehkä joku voimakkaampi energiaryöpsähdys tai joku muu, mutta pahalta se ei tuntunut, päinvastoin. Itse olen herkkä uskomaan omiin tuntemuksiin näissä, niin että jos ei tunnu pahalta/huolestuta, ajattelen suojeluksi tai muuten vain vaarattomaksi nämä tuntemukset. >>33>>
Jos pelkäät, et voi rakastaa.
sara
 
Viestit: 486
Liittynyt: 03 Kesä 2010, 22:21


Paluu Enkelit ja kivet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron