HEMATIITTI

Tänne voi kirjoitella kaikkea Taivaallisista ja Maallisista energioista

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

HEMATIITTI

ViestiKirjoittaja tiTanium » 09 Huhti 2012, 17:16

kyselisin paremmin tietäviltä, onko haittaa jos käyttää hematiittia kaulariipuksena? Jostain joskus lukenut, että heijastaa kaiken negatiivisen takaisin myös käyttäjään itseensä?? :o Miten usein koruna käytettävää kiveä tulisi puhdistaa?
tiTanium
 
Viestit: 3
Liittynyt: 29 Maalis 2012, 16:43

Re: HEMATIITTI

ViestiKirjoittaja Rose » 09 Huhti 2012, 17:52

No, en tiedä olenko "paremmin tietävä" big>3luv mutta itse käytän hematiittia maadoittava kivenä. Laitan esim. töihin hematiittisormuksen, kun ajatukset tuntuvat lähtevän harhailemaan. Jossain kuvattiin hematiittia "tässä ja nyt"-kiveksi eli se auttaa pysymään tässä hetkessä. Sänkyyn laitan tarvittaessa ison hematiitin petarin alle, maadoittaa hyvin myös yöllä.

Kiviä kannattaa puhdistaa silloin, kun siltä tuntuu. Joskus useinkin. Kivet puhdistuvat ja voimistuvat myös ulkoilmassa tai aurinkoisella ikkunalaudalla vedellä huuhtelun lisäksi. Sekä tietysti myös energisoimalla big>3luv

Ihania nämä kivet, eikös vaan >33>>
Kaikki virtaa
Rose
 
Viestit: 547
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 10:55
Paikkakunta: Kainuu

Re: HEMATIITTI

ViestiKirjoittaja maikkula » 10 Huhti 2012, 08:08

En ole koskaan kuullut tuollaista, että kivi heijastaisi negatiivisuutta käyttäjäänsä. Käytän itse usein hematiittikaulanauhaa, joskus siksi, että se käy johonkin vaatteeseeni ja joskus siksi, että haluan jotain, joka tukee keskittymisessäni. Ihan niin kuin Rose kirjoitti.
Niitä kiviä, jotka voi pestä vedellä, pesen ja kuivatan ikkunalaudalla paperin päällä silloin tällöin. Lisäksi annan lisäpuhtia kivilleni lataamalla niitä akaattilevyn päällä.

>>33>>

Maikku
maikkula
 
Viestit: 240
Liittynyt: 20 Kesä 2010, 06:13

Re: HEMATIITTI

ViestiKirjoittaja darmosin » 10 Huhti 2012, 16:57

Hematiittia sanotaan hyvin suojelevaksi kiveksi - olen kuullut että se heijastaa negatiivisia energioita "peilin lailla" pois käyttäjästä (eli siis suojelee käyttäjäänsä). Voisiko olla että tässä on vain jonkunlainen vääränkäsitys tms. en usko että sinänsä tekee "pahaa" käyttäjälleen. Toisaalta en kyllä mikään hirveä kiviexpertti olekaan :D

Mutta voisihan se toisaalta olla ihan hyvä jos vaikka näin toimisikin - ehkä sitä tulisi sitten enemmän ajateltua miten sitä toisia ihmisiä kohdellaan ja mitä sanoja/ajatuksia sitä lähettää eteenpäin ;)
darmosin
 
Viestit: 22
Liittynyt: 07 Kesä 2011, 10:55


Paluu Enkelit ja kivet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron