enkelikurssit? Kokemuksia?

Tänne voi kirjoitella kaikkea Taivaallisista ja Maallisista energioista

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

enkelikurssit? Kokemuksia?

ViestiKirjoittaja anamcara » 21 Joulu 2011, 22:54

Moikka!

Olisin kovasti kiinnostunut kuulemaan kokemuksia eri enkelikursseista. Käsittääkseni niitä on todella erilaisia.

Itse haluaisin myös mennä, mutta en tiedä kyseisistä kursseista mitään.

Joten suurella ilolla kuulisin ihmisten kokemuksia ja tietty kurssi suosituksia.

<333 big>3luv <333

Rakkautta ja valoa kaikille toivotellen

anamcara
anamcara
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19 Marras 2011, 11:34

Re: enkelikurssit? Kokemuksia?

ViestiKirjoittaja darmosin » 22 Joulu 2011, 16:56

Hei,

Itseänikin on kiinnostanut tällaiset enkelikurssit jo pitkän aikaa, joten omakohtaista kokemusta ei ole vielä mutta kiinnostusta kyllä senkin edestä :)

Ystäväni on joskus vuosia sitten käynyt jonkinlaisissa enkelimeditaatioissa, jossa hän sai yhteyden omaan suojelusenkeliinsä. Olen itse käynyt myös Annea Saarenpään enkelikanavoinnissa, jossa Annea kertoi minulle viestejä enkeleiltäni. Tämä oli aivan ihana kokemus, viestit olivat niin ihania että tuli aivan mahtava olo kanavoinnin jälkeen big>3luv Myös Kirsi Rannon elämään Annean kanavointi on vaikuttanut hyvinkin syvästi, hän järjestääkin joskus myös näitä enkelikursseja Pohjanmaalla (http://ammandeepthi.blogspot.com/), harmi kun asuu vaan niin kaukana etten oikein itse pääse sinne asti kovin helpolla. Lisää enkelikokemuksia tuolla Kirsin blogissa, niitä on mukava aina lukea ;)
darmosin
 
Viestit: 22
Liittynyt: 07 Kesä 2011, 10:55

Re: enkelikurssit? Kokemuksia?

ViestiKirjoittaja penkula » 08 Tammi 2012, 18:53

minäkin odotan kurssille pääsyä ja kokemuksia mielelläni kuulisin! :lol:
toisaalta mietin, että tarviiko sitä kurssia... tai riippuu kai, mitä sieltä kurssilta hakee.... Mitä sinä Anamcara odottaisit sellaiselta kurssilta? big>3luv

Minä olen käynyt Turkoosituulessa http://www.turkoosituuli.fi enkelihoidoissa, kovasti voimallisia ovat olleet ne. Pia pitää myös kursseja, itse en nyt pääse läheskään kaikkiin,joille haluaisin, en ole vielä löytänyt lapsenvahtia joka ajankohdalle... :?
- - -Elämä on ihanaa!- - -
Avatar
penkula
 
Viestit: 325
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 11:39
Paikkakunta: Tampere

Re: enkelikurssit? Kokemuksia?

ViestiKirjoittaja kivi » 19 Marras 2012, 14:54

Itse kävin enkelikurssin tänä syksynä ja se oli tosi tosi ihana kokemus big>3luv

Kävin kurssin reikiopettajani luona, ja kurssi kesti 2 iltaa. Siellä oli meditaation kaltaisia harjoituksia, ja ihmiset kokivat erilaisia asioita. Itse sain suojelusenkeliini yhteyden, ja näin hänet. Joillakin yhteys oli voimakkaampi, kuin toisilla, ja joillakin oli jo ennestään reikitaustaa, joillakin ei ollenkaan :) Kurssilla harjoiteltiin myös kanavointia, mikä oli tosi kivaa!

Sain kurssilta sitä, mitä halusinkin, eli enkeliyhteyden vahvistamista. Aikaisemmin en tietoisesti ole ollut yhteydessä enkeleihin, tai siis en ole kokenut heitä tuolla tavalla. Olen toki pyytänyt enkeleiltä kaikenlaista apua (ehdolla: jos se on korkeimman hyväksi), ja olen apua saanutkin, joskus ihan välitöntä esim fyysisiin kipuihin.

Olen menossa myös jatkokurssille tänä vuonna :)

EDIT. Lisään vielä, että varmaan itse jokainen tietää, tarvitseeko kurssia vai ei. Ja aivan varmasti voi enkeliyhteyden saada muutenkin. Minä tiesin jo valmiiksi, että reikiopettajani seurassa pääsen käsiksi korkeampiin värähtelyihin, kuin muuten, ja tämä kurssi tuntui oikealta ratkaisulta.
kivi
 


Paluu Enkelit ja kivet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron