[:] Etsitään Unientulkitsijaa [:]

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

[:] Etsitään Unientulkitsijaa [:]

ViestiKirjoittaja HiljaisuusPimeässä » 14 Helmi 2011, 23:53

Tervehdys,

olen mukana palauttamassa Suomen Kiltajärjestelmää ja olisi hyvin tärkeää saada unientulkitsija, joka voisi tulkita uniani: on ehdottoman tärkeää kyetä tulkitsemaan mahdolliset ennusmerkit, koska olen monessa Killassa Kiltamestarina niin minun olemukseni tässä maailmassa tulee vaikuttamaan moniin ihmisiin, on tärkeää saada nyt kaikki apu mitä ihmiset voivat tarjota, onhan tässä kyse niin suurista asioista jo, kuin ekosysteemin romahtaminen: ei ole varaa epäonnistua, valtiomme ei tule tekemään muuta kuin tyhjiä lupauksia ja ruiskuttamaan taivaalle lisää myrkkypilviä, meidän ihmisten pitää itse nyt pitää huolta itsestämme!

Tässä artikkelini, missä on mielipiteeni "yhteis"kunnastamme:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisu ... o-pelastaa

Ei ole kyse siitä, mihin sinä uskot: kaikki ON, maailmankaikkeus ON, riippumatta siitä, mitä sinä yksilö ajattelet pienessä mielessäsi. :)

Olen syntynyt 20. helmikuuta vuonna 1986, yönä kun synnyin oli kova ukkonen, Azteekkimerkiltäni Kuolema, Maya-horoskoopiltani Taivaankannen Vaeltaja, Punainen Värähtelijä, Kiinalaiselta horoskoopiltani vuosi ja kuukausi kummatkin tiikeri, tuli. Minusta tuntuu, että minä olen Itämaisen ennustuksen mukainen Lännen Valkoinen Tiikeri, mikäli tämä on totta niin vuonna 2012 minä johdan Uutta Maailmanjärjestystä: mikäli näin on ennustettu, niin tulee tapahtumaan.

Sillä aikaa, realistiset tavoitteet on nyt alkaa yhdessätuumin ihmisten alkaa järjestäytyä, jokainen voi varmasti auttaa jollain tavalla, nyt tärkeintä on palauttaa ihmisten luottamus toisiinsa, mikä on hajoitettu rahalla ja median avulla: tärkeää on nyt puhua, alkaa järjestää tapaamisia, alkaa suunnittelemaan miten aiomme korjata ekosysteemin: meissä jokaisessa on suuri voima sisällä, kunhan vain hiljennymme hetkeksi ja ymmärrämme, muistamme keitä olemme.

Seuraavana kesänä aloitamme Kiltojen kanssa mm. teidenvarsien puhdistamisen myrkyistä, nämä myrkyt valuvat lopulta meidän kaikkien pohjaveteen, myöskin seuraavana kesänä rakennan ensimmäisen bonekon eli bonsai ekosysteemin kokonaan omavaraiseksi ulos, tämä keksintö voi pelastaa monien hengen jos vuonna 2012 aurinkoroihu tuhoaa kaiken hienoelektroniikan ja jokatapauksessa se tekee ihmisistä omavaraisia, ei tarvita sähköverkkoa enää, ei vesijohtoja.

Näen nykyään todella voimakkaita unia, joista en voi luonnollisesti puhua julkisesti: jos näistä unista voi saada vihjeitä tulevaisuudesta niin tieto ei saa joutua vääriin käsiin, jos minä todella olen Lännen Valkoinen Tiikeri niin tällainen virhe saattaisi olla tuhoisa.. Jos joku voisi auttaa minua unieni tulkitsemisessa niin se olisi todella mukavaa, myöskin olisi mukavaa jos ihmiset alkaisivat keskustelemaan Uudesta Maailmanjärjestyksestä täällä aiheessa ja Suomen Kiltajärjestelmästä: ehkä joku haluaisi perustaa AstrologienKillan? :)

Voisin vielä hieman täsmentää: minä en käytä huumeita, olen joskus nuoruudessani kokeillut kaikenlaisiakin mömmöjä (vaikka piikittänyt en ole, enkä pidä tatuoinnestakaan) niin nykyään en käytä enää edes alkoholia tai tupakkaa. Tämä johtui kuitenkin vapauden tavoittelusta, minä jotenkin olen aina pienestä pitäen tiennyt olevani erilainen, vanhempani sanoivat minua pikkuvanhaksi ja auktoriteettien otsasuonet alkavat pullottamaan läheisyydessäni, en ole koskaan alistunut vääryyksiin mitä yhteiskunnassamme olen kohdannut, en myöskään pitänyt kotiarestista joten karkasin ikkunasta pariksi päiväksi metsään juopottelemaan kavereiden kanssa. ;)

Tässä eräs tarina, jonka haluaisin jakaa kanssanne lapsuudestani: asuin siis maalla ja kuljeskelin metsissä todella paljon, tykkäsin myös kiipeillä kalliolla. Talomme vieressä oli eräs isompi kallio, noin 10 metriä korkea ja pystysuora melkein, siinä oli kuitenkin pieni halkeama, jota pitkin pääsi pienelle saariekkeelle, josta oli lohjennut palanen ja siellä mahtui istumaan. Monta kertaa yritin rohkaista itseni menemään tuota pientä polkua pitkin tuonne halkeamaan, ja eräänä päivän rohkaistuin näin tekemään ja pääsin halkeamaan, mutta huomasin että en uskaltanut enää lähteä takaisinpäin: halkeama vietti hieman ylös ja se oli melkein mahdotonta kulkea. Ajattelin jo alkaa huutamaan apua, mutta sitten aloin katselemaan olisiko muita teitä päästä ja halkeaman yläpuolella kasvoi pieni, käsivarren kokoinen kuusi. Katsoin alas, minne oli matkaa todella paljon ja tiesin kuolevani jos putoan. Tunne sisälläni kuitenkin neuvoi minua tarttumaan puusta kiinni ja näin teinkin, vedin itseni puun avulla ylö kalliolle, puu kesti ja minä voitin kuolemanpelon. :)

En myöskään pelännyt, kun ensimmäisen kerran poltin hamppua 13-vuotiaana: minä vain jäin tuijottamaan tähtiä moneksi minuutiksi, mieleni oli tyhjä, sitten havahduin tuosta yhteydestä ja huusi kavereilleni "nyt mä sen keksin", ja samantien unohdin kokonaan mitä olin keksinyt, se oli todella kummallinen kokemus, loppuajan leikimme fantasiasankareita leikkipuistossa, kaikki nauroivat ja olimme taas lapsia, vaikka 13-vuotiaana sitä alkoi jo leikkimään aikuista. ;)

Hamppua käytän toki joskus yhä edelleen, tosin kerran kk tai kahdessa käytän sitä, se tuo rauhallisen mielen vaikka sitä polttaisikin, toki kaikki savu on haitallista, mutta itse pidän tätä kasvia hyvin tärkeänä ihmiselle ja pyrinkin nauttimaan siitä luonnollisemmalla tavalla eli syömällä sitä, ei tätä kasvia kutsuta turhaan vapauden kasviksi: Jeesuksenkin sanotaan tehneen parannustyönsä hamppuöljyllä! Yhä tänäkin päivänä näm fariseukset riivaavat tätä maailmaa, yhä edelleen on virastotaloja, poliitikkoja, sossutätejä, poliiseja ketkä piinaavat tätä maailmaa ja riistävät ihmisiltä vapauden.

Tässä on artikkeli aiheesta, tässäkään kuussa en ole saanut yhtään tukea sossusta, taitaa olla jo 4 kuukausi eikä sieltä vastaa ketään myöskään mitään, taitaa toisen kerran lähteä asunto alta sossutätien mielivallan takia.. Mutta todellista vapautta onkin juuri se, että ei suostu hyvksymään vääryyttä kohdallaan, oli se sitten hampunkasvatus tai papereiden mystinen häviäminen virastoista, valinta on sinulla itselläsi teetkö sydämesi mukaan vai totteletko esivaltaa, joka tässäkin maassa ei enää seuraa totuutta vaan on korruptio.

Tässä linkki, mikä valottaa hieman asioita, mistä puhuin:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisu ... -vastaisku

Mitä tulee johtajuuteen, niin itämaissa tiikerin vuonna syntyneitä pidetään luonnollisina johtajina, täällä Suomessa asiat ovat niin retuperällä, että valtion "liskot" ovat suorastaan kauhistuneita aina, kun joku alkaa elämään oman sydämensä mukaan ja tarvittaessa hakataan jopa putkaan, niinkuin itselläni on käynyt. Vapaus on tämän valtion vihollinen, niinkuin se on jokaisen valtion vihollinen: jokainen ihminen on samanarvoinen, tiikereiden vuonna syntyneillä on luonnollinen taito johtaa, tämä ei tarkoita ihmisten käskemistä vaan asioiden hoitamista maailmassamme, minä en halua olla johtaja, en halua olla julkimo, minä haluaisin vain elää rauhassa viljellen maata, niinkuin jokaisen rehellinen työ tässä maailmassa onkin, tulla itse toimeen eikä elää tehotuotantolaitosten saastaisesta kärsimyksestä, geenimanipuloiduista sekasikiökasveista.. Sillä aikaa, kun asiat ovat näin huonosti, niin jonkun pitää johtaa, voi olla vain yksi johtaja, laumaa johtaa aina yksi, Suomi on pieni maa ja täällä me saamme kyllä asiat nopeastikkin muutettua parempaan päin, että asiat alkavat menemään plussan puolelle eikä jatkuvasti miinukselle, minä luin jostain blogitekstistiini jätetyn ennustuksen, että "pohjolasta tulee suuri valo", tarkoittaakohan se juurikin Kiltajärjestelmän uutta tuloa, valheellisen rahapelin ja valtion hylkäämistä?

Nyt tällä hetkellä tämä kansa tarvitsee sankareita, olivat he sitten kuinka resuisia ja säälittäviä, tämä kansa tarvitsee johtajan jolla on selvä päämäärä: korruption poistaminen ja vanhojen hyvien aikojen palautus! Tämä palautus ei voi tapahtua äänestämällä uutta korruptiopuoluetta, tämä muutos pitää tapahtua heittämällä kaikki paskapaperit mukaanlukien raha maahan, minne ne kuuluvatkin: puut eivät kasva sen takia, että me voimme leikkiä monopolia! Minä en halua johtaa, minä haluaisin että jokainen ihminen eläisi rauhassa ja rakkaudessa, Jehovan todistajien mukaan kerran oli aika, kun ihmiset ja eläimet elivät kaikki rauhassa, minä kirjoitin myös tällaisen kauniin iltasadun, tällainen aika voi vielä koittaa:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisu ... -iltasatu/

Olen myös harjoitellut hallitsemaan voimaa, alkuvoimaa josta Itämaiset käyttävät sanaa Chi, Ki, elämänvoima. Ehkä tämä video kertoo heille, joilla on silmää nähdä minusta enemmän, kuin sanani pystyvät kertomaan (alussa on venyttelyä, lopussa on omaa vapaamuotoista tyyliäni), olen lukenut, että ihmisten auraa voi lukea kuvienkin perusteella:

http://www.youtube.com/watch?v=A5BJYwVUfeM

- Kiltamestari
[:]Uusi Suomalainen Koko Perheen Liveshow! [:]

www.BonekoBrothers.com

[:] BB:n Foorumi! [:]

www.forum.BonekoBrothers.com
Avatar
HiljaisuusPimeässä
 
Viestit: 21
Liittynyt: 04 Joulu 2010, 00:20

Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron