Äitini näki erikoisen "unen"

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Äitini näki erikoisen "unen"

ViestiKirjoittaja Vesieläin » 21 Kesä 2010, 20:13

Onkohan täällä ketään joka osaisi puhua oppaille tai nähdä muuten vain nähdä mitä eräs tapahtuma saattoi tarkoittaa?
Äitiäni kovasti harmittaa kun kesken kaiken havahtui tilastaan eikä saanut selville tuotua viestiä.

Äitini ei nukkunut laisinkaan sinä yönä, makoili kuitenkin sängyllä. 5 sekunnin ajaksi taisi torkahtaa ja sinä aikana hän näki naisen kädet vierellään joka kovasti ojenteli taitettua paperia joka sisälsi viestin. Äitini yritti kovasti nähdä naisen kasvot, eikä onnistunut. Ei ehtinyt avaamaan tätä taitettua paperin palasta, havahtui pelästyessään tilanteen aitoutta ja nainen katosi. :|
Vesieläin
 
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Kesä 2010, 19:43

Re: Äitini näki erikoisen "unen"

ViestiKirjoittaja penkula » 21 Kesä 2010, 22:26

No, selkeästihän jotakin viestiä äidillesi oltiin toimittamassa. :)
Olisiko äitisi mahdollista yrittää rentoutua ja meditoida ja kutsua tuota naista antamaan viestiä uudelleen...?

Itselläni on ollut samantapainen kokemus, mutta olin ihan täydessä unessa. Ja kokemuksena oli sen verran aito, että herätessänikin muistin sen järkytyksen unesta, vaikka uni jatkuikin eteenpäin siitä varsinaisesta tapahtumasta vielä. Tänä päivänäkään en oikein tiedä, mitä minun viestini tarkoitti, oliko se kokonaisuudessaan siinä ja miksei se viestintuoja ole tullut uudestaan...

Irma Weisenin ja Georg Lindströmin kirjasta muuten luin, että se tunnehyöky, säikähdys tms. heikentää viestintuojan energiaa, eli on vaikeampi pysyä yhteydessä. Siksikin miettisin tuota meditoimista tai sitten esim. enkeliavun pyytämistä, että viesti tuotaisiin jotain muuta kautta, mutta niin selkeästi, että tulee perille... Ettei tarvitsisi säikähtää. :)
- - -Elämä on ihanaa!- - -
Avatar
penkula
 
Viestit: 325
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 11:39
Paikkakunta: Tampere

Re: Äitini näki erikoisen "unen"

ViestiKirjoittaja Deneb » 22 Kesä 2010, 06:54

Hei!

Tunsin, että viestintuoja oli äitisi suojelusenkeli, koska juuri he usein näyttäytyvät lähellämme, usein olen nähnyt kun käsiä liikutellaan ympärilläni, ja ihmetellyt siinä unen ja valveillaolon välimaastossa, että kenen kädet nuo on :D Äitisi suojelusenkelillä on jotain erityisen tärkeää, jonka hän haluaisi näyttää äidillesi, mutta ei kannata huolestua vaikka viestin sisältö jäikin lukematta. Ehkä äitisi on pelkästään tämän tapahtuman takia vähän valppaampi ja "hereillä" normaalissa päivärytmissä, ja hän huomaa itsekin viestiin kätkeytyneen tiedon ympäristöstään. Ei siis kannata huolestua, kaikki menee juuri niin kuin pitääkin! >>33>>
Don't let people pull you into their storm, pull them into your peace.
Avatar
Deneb
 
Viestit: 10
Liittynyt: 14 Kesä 2010, 13:13
Paikkakunta: Tampere, Planet Earth

Re: Äitini näki erikoisen "unen"

ViestiKirjoittaja Vesieläin » 22 Kesä 2010, 19:23

Ensinnäkin suuri lämmin kiitos teille ihanille kun vastasitte!

Olisin ehdottanut äidilleni meditointia muttei hän ymmärrä näistä mitään, mutta ehdotin häntä kutsumaan naista takaisin vaikkapa nukkumaan mennessä. Äitini myöskin on levoton, eikä tästä syystä nuku öitään, joten meditointi on haastavaa varmasti. :P Hän on myös hyvin hyvin säikky ihminen. Uskon hänen myös valpastuneen enempi kuten Deneb mainitsitkin!

Mielenkiintoisia kokemuksia! En itse ole kokenut mitään missä Näkisin jonkun vierelläni, olen vain nähnyt oven käyvän vaikkei oikeasti ollut auennutkaan. Tämä tapahtui valvetilassa mutta juuri sängystä noustua. Olisin iloinen jos enkulit/oppaat viestisivät selkeämmin, niin ettei tosiaan tarvitsisi säikähdellä. :lol:

Kiitos kirja-vinkistä, voisin itse vilkaista kun äidillä ei ole paljoa näitä kohtaan mielenkiintoa. Olen perheen hörhöliini. >>33>>
Vesieläin
 
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Kesä 2010, 19:43

Re: Äitini näki erikoisen "unen"

ViestiKirjoittaja penkula » 27 Kesä 2010, 23:55

No, jos enkelikirjallisuutta kaipaat, niin sitten suosittelen vaikkapa Diana Cooperin enkelikirjoja, minulla on kaksi englanninkielistä. Ja kuulemma Lorna Byrnen kirja on hyvä, itse en ole vielä lukenut.
Se Weisenin ja Lindströmin kirja käsittelee nimittäin laiteyhteyksiä tuonpuoleisesta tänne (ja täältä sinne), siinä ei ehkä välttämättä ole sitä asiaa, jota etsit... :lol:

Ja hei, minulla on Anu Wyskielin enkelimeditaatio -cd, siihen taitaa olla kirjakin olemassa, mutta minulla on vain cd. Se on kuin ohjattu rentoutusharjoitus, jossa ensin rentoudutaan ja otetaan sitten yhteys omaan enkeliin. Ei tarvi kuin maata/istua ja kuunnella ohjeita. :lol: Itselleni tulee siitä kovin hyvä ja lämmin olo, Anu sanoo siinä esim. "Olet täysin turvassa..." joka kyllä minuun tehoaa.

Jos äitisi on kovin hermostunut, hänhän voi ensin suojata itsensä esimerkiksi sanomalla kolmeen kertaan: "Minua saa lähestyä vain Korkeimman puhtaan Valon ja Rakkauden kautta". Näin suljetaan pois mahdollisuus kaikilta "hämäriltä", se ehkä auttaa rentoutumaan. Itseäni se auttoi erinäisissä energiahommeleissa.
Dianan kirjoissa on hyviä meditaatio-ohjeita, nimenomaan liittyen enkeleihin ja myös siihen, että voi aina varmistaa, mistä lähteestä tulija on.

Mutta, kuten Denebkin jo sanoi, kaikki menee juuri kuten pitääkin! <333
- - -Elämä on ihanaa!- - -
Avatar
penkula
 
Viestit: 325
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 11:39
Paikkakunta: Tampere


Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron