Elokuun lopun energiat :)

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Elokuun lopun energiat :)

ViestiKirjoittaja Sibylla » 23 Elo 2013, 20:28

"Elokuun energia ja jaksaminen

Nyt eivät tahdo taas sormet ehtiä näppäimistöllä ajatusten mukaan, koska olen niin lennossa elokuun viimeisen viikon energioista. Aurinko ja Merkurius aktivoivat Saturnuksen, Pluton ja Neptunuksen sekstiiliketjua hurjalla voimallaan ja hetken aikaa meillä kaikilla on käytössämme valtava kosminen energiapurkaus.

Nyt on ehdottomasti kaivettava oman elämän kuvioista se oma missio tai visio, joka eniten kiehtoo ja uskallettava kohota korkeamman tietoisuuden tilaan ilman turhaa arviointia ja tarkkailua. Alitajunnan ohjaus on nyt tarkkaakin tarkempaa ja siihen voi luottaa sataprosenttisesti.

Tämä energialataus toimii luonnollisella ja helpolla energialla, jolloin sinun tulee luottaa helppoon ja hauskaan energiaan. Pidä hauskaa samalla kun viet projektejasi eteenpäin. Hymy huulilla on merkki varmasta onnistumisesta. Ilon kohteet ovat löydettävissä jokaisen meistä elämästä ja nyt kosmos palkitsee jokaisesta löydöstä ruhtinaallisesti.

Silloin kun astrologinen taivas loistaa näissä väreissä, kannattaa ottaa avuksi astrokalenteri ja kaivaa sieltä kaikki mahdollinen kannustava energia antamaan lisävoimaa innostuneelle ja tehokkaalle tekemiselle elämässäsi.

TÄSTÄ ELOKUUN VIIMEISESTÄ VIIKOSTA KÄYNNISTYY MONTA UPEAA MENESTYSTARINAA. ONKO YKSI NIISTÄ SINUN?"
(S.T.www.astro.fi)
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Re: Elokuun lopun energiat :)

ViestiKirjoittaja Sibylla » 23 Elo 2013, 20:30

Toivottavasti kaikki saamme voimaa naista energioista,silla ainakin minulla jo lopsahtaa kun on ollut niin tyolas kesa hoitohommissa (mies leikkauksen jalkeen ja lapsenlapsi) -Mukavaa alkavaa syksya ja paljon voimia kaikille!! <333
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)


Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron