Galaktinen linjaus 21.12.2012

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Galaktinen linjaus 21.12.2012

ViestiKirjoittaja Sibylla » 21 Joulu 2012, 07:50

"Galaktinen linjaus 21.12.2012


Nyt on se tärkeä päivä, jolloin maapallo on linjassa galaksin keskipisteeseen noin 25800 vuoden tauon jälkeen. Tämä astronominen linjaus löytyy stonehedgen, monien Maya temppeleiden ja pyramidien rakenteista. Maya-kalenterin pitkä sykli 25800 vuotta muodostuu 13:sta bakhtunista eli 144000 päivästä.

Olemme siis todistamassa ja juhlimassa Uuden Aikakauden alkua lähes täysin tietämättöminä siitä, mitä se saattaa tarkoittaa. Kiistaton havaintoni on kuitenkin ihmisten tavallisesta poikkeavat tuntemukset, valtava väsymys, oudot ja kivuliaat tuntemukset aamulla herätessä, herkistyneet henkiset kyvyt jne.

Olen itse aivan vakuuttunut siitä, että jonkinlainen kosminen uudistuminen tapahtuu sekä henkisen että fyysisen DNA:mme välityksellä. Tästä syystä kehomme ovat nyt kovalla koetuksella ja meidän on pidettävä tästä eteenpäin mahdollisimman hyvää huolta itsestämme, ravinnosta, levosta ja jaksamisesta.

Jokaisella meistä on solumuistiimme koodattuna oma tehtävämme tämän Uuden Aikakauden toteuttajina. Lähes poikkeuksetta viime aikoina tekemäni tulkinnat ovat nostaneet tietoisuuteen henkisiä lahjakkuuksia ja kykyjä, joita ko henkilön on ollut aivan pakko lähteä viemään eteenpäin käytännön elämässä.

Olen täysin vakuuttunut, että sinulla on oma tärkeä osasi tässä muutosprosessissa siksi, että olet rekisteröitynyt Astrokuun tilaajaksi. Jollain tavalla tunnen tämän yhteisen kollektiivisen voimamme kasvavan koko ajan tätä kirjoittaessani. Olen valtavan kiitollinen mukana olostasi tässä näkymättömässä allianssissa.

Keskittykäämme muuttuviin positiivisiin energioihin yhdessä tänä iltana klo 17-21, jolloin 144 henkeä osallistuu Tampereella Särkänniemen Planetaariossa Galaxi gaala tapahtumaan. Teen Astron sivulle ja facebookiin videokoosteen illan tunnelmista viimeistään lauantaina.

Tästä alkaa uudenlaisen ihmisyyden ja aivan varmasti myös uudenlaisen talouden aika, joka on menestyksen kultaamaa kaikille niille, jotka pystyvät valjastamaan henkiset kykynsä luovaan työhön päivittäisessä ympäristössään. Työ tulee jatkumaan vuosikausia ja ehkä tosiaan vuosituhansia ja siksi tämä ensimmäinen vuosi on niin tärkeä.

Astrologia on pyhää geometriaa ja sellaisena se näyttäytyy erityisesti syntymähetkesi planeettakuvioissa. Todella moni on löytänyt henkisen elämäntehtävänsä suullisen tai kirjallisen aspektitulkinnan (Sisäinen Soturi) avulla. Siitä löytyvät henkiset vahvuutesi ja haasteet valmiuksiesi käyttöön ottamisessa. Usko pois! Haasteiden kohtaaminen tuntuu lopulta aivan mahtavalta ja voit tosiaan tuntea voiman virtaavan jokaiseen soluusi omaa tehtävää suorittaessasi.

Jos sinulla on jo Sisäinen Soturi, niin lue se uudelleen ja ellei niin käytä ihmeessä Joulutarjous hyväksesi. Henkilökohtaisen pyhän geometrian tunteminen ei ole koskaan tämän sukupolvemme aikana ollut yhtä tärkeää kuin juuri nyt ja lähimpien vuosien aikana. Anna voiman, valon ja luottamuksen virrata jokaiseen soluusi tämän tärkeän päivän aikana.

Upeaa Galaktista Linjausta toivottelee Seppo
www.astro.fi"
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Re: Galaktinen linjaus 21.12.2012

ViestiKirjoittaja EaQamra » 04 Tammi 2013, 18:46

Seppo on kommentoinut kuluvaa alkanutta vuotta myös Ylen nettisivuilla:

http://yle.fi/uutiset/astrologi_seppo_t ... 13/6432768

"Kulunut vuosi 2012 oli monen mielestä haastava, katsoipa sitä sitten yksilön, Suomen tai koko maailman näkökulmasta. Tamperelainen astrologi Seppo Tanhua uumoilee Pohjois-Karjalan radion haastattelussa haastavien aikojen jatkuvan vuonna 2013. Erityisesti astrologi odottaa haasteita ensi kesälle."

<333
Avatar
EaQamra
Moderaattori
 
Viestit: 167
Liittynyt: 06 Kesä 2010, 20:31


Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron