Uusi aika...

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Uusi aika...

ViestiKirjoittaja Sibylla » 27 Marras 2012, 23:16

"Uuden aika on nyt!
Tänään toteutuu tarkkana kuvio, Mars yhtymä Pluto, ja tiedän pakollisen uudistumisen ajan olevan taas kynnyksellä. Päätin suuren energian virtauksessa kirjoittaa sinulle miten voit saada tästä tapahtumasta kaiken mahdollisen hyödyn itsellesi.

Mars yhtymä Pluto ja uudet aloitukset.

Marsin yhtymän kautta suora ja voimakas energia ohjautuu Plutoon, uudelleensyntymisen planeettaan. Tästä syystä Marsin energia ohjautuu nyt tehokkaimmassa muodossaan kaiken uuden aloittamiseen ja sinä voit hyötyä siitä!

Onko sinulla ollut mielessäsi jokin hyvä tai hauska liikeidea? Oletko lätkässä tuttavaasi tai työkaveriisi, mutta et ole sitä hänelle kertonut? Onko uusi työpaikka osunut silmiisi tai voisiko ylennys nykyisessä työssäsi olla mahdollinen? Tämä Marsin aloittama muutosprosessi antaa sinulle kosmisen siunauksensa esimerkiksi näiden asioiden aloittamiselle.

Plutolla on myös haasteellinen puoli, joka näkyy jatkuvana pakollisena muutoksena. Tätä asiaa moni ei tule ajatelleeksi ja sen huomaakin yleensä vasta silloin kun elämästä katoaa jotain itselle tärkeätä. Valitettavasti Pluto ei tässä asiassa tee poikkeuksia ja yhtä varmasti kuin aurinko nousee huomenna, tulet sinäkin päästämään irti joistain asioista, jotka eivät enää palvele tarkoitustansa elämässäsi.

Voit kääntää tämän haasteellisen puolen voitoksi, hyväksymällä ja sisäistämällä sen tosiasian, että mikään ei ole yhtä varmaa kuin muutos. Odota sitä, toivota se tervetulleeksi. Tällä tavoin et enää tunne ovien sulkeutuvan edessäsi vaan päinvastoin koet muutoksen avaavan uusia mahdollisuuksia. Muistele siis menneitä lämmöllä ja rakkaudella, mutta toivota myös tulevaisuus tervetulleeksi. Näin voit saada rauhan elämäsi ehkä tärkeimpään hetkeen; tähän hetkeen.

Tähän hetkeen on mahdollista hakea suuntaa myös omista intohimoista ja harrastuksista, ystävistä ja perheestä. Sitä oikeasta, aidosta elämästä. Olemalla rehellinen itsellesi, etsimällä ne asiat jotka todella tekevät Sinut iloiseksi, teet samalla suuren palveluksen myös ympärilläsi oleville ihmisille. Muista että Marsin energia on nyt puolellasi, joten tuumasta toimeen "(http://www.astro.fi,S.Tanhua)
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Re: Uusi aika...

ViestiKirjoittaja Rose » 29 Marras 2012, 19:16

Kiitos, Sibylla >>33>>

Osui ja upposi big>3luv työssä alkoi aivan uudenlainen vaihe (entistä parempi). Ja huomaan suhtautuvani erilailla useisiin asioihin; sukulaisiin ja jouluun, esimerkiksi.

Kaikkea hyvää sinulle <333
Kaikki virtaa
Rose
 
Viestit: 547
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 10:55
Paikkakunta: Kainuu


Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron