Kesan supervoimat:)

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Kesan supervoimat:)

ViestiKirjoittaja Sibylla » 13 Heinä 2012, 22:22

"Tässä ajassa on ehdottomasti kaikki menestykseen ja onnistumiseen vaadittavat elementit oikeilla paikoillaan ja sinun asenteesi ikäviltä tuntuviin asioihin ratkaisee, kuulutko luusereihin vai onnistujiin.

Valjasta kesän supervoimat käyttöösi!
Juuri nyt heinäkuun puolivälistä eteenpäin ovat luonnon ja kosmoksen voimat täydessä iskussaan. Valtavan monet ystäväni taistelevat samojen massiivisten energiavirtausten keskellä kuin Sinä ja minä. Tuntuu melkein pelottavalta katsella, miten tuo voima purkautuu negatiivisina reaktioina läheisimpiin ihmisiin ja sieltä jälleen takaisin entistä voimakkaampana aggressiona. (Juttelemme asiasta myös viikon 29 Planeetta Uutisissa Timon ja Kirsin kanssa)

Näin tapahtuu vain siksi, että oma suunta ja omat valinnat eivät ole hallinnassa. Löydät oman suuntasi seuraamalla hetki hetkeltä sydämesi viisasta viestintää ja tekemällä päätöksiä ilman mitään viiveitä. Nyt ei ole aikaa miettiä 5 sekuntia pidempään tai on auttamatta myöhässä ja paha olo ottaa vallan. Tekeminen ja aktiivinen uudistuminen pitää vireen plussan puolella ja sen kertautuminen tuo tullessaan ihmeellisiä tuloksia koko loppuvuoden ajan.

Tässä ajassa on ehdottomasti kaikki menestykseen ja onnistumiseen vaadittavat elementit oikeilla paikoillaan ja sinun asenteesi ikäviltä tuntuviin asioihin ratkaisee, kuulutko luusereihin vai onnistujiin. Haluan vilpittömästi toivottaa sinut tervetulleeksi onnistujien iloiseen leiriin.

Jos tuntuu, että olet hukassa itsesi ja sinulle kuuluvien valmiuksien kanssa, kannattaa kaivaa Sisäinen Soturi kirjahyllystä ja lukea se ajatuksella läpi. Saat aivan varmasti uutta puhtia ja luottamusta omaan tekemiseesi ja kaikkiin valintoihisi, jolloin tarve kiukutella ja valittaa rakkaimmille ihmisille vähenee ratkaisevasti. Jännite säilyy, mutta se ohjautuu elämäsi uudistumiseen ja rakkauden lisääntymiseen sinulle läheisten ihmisten kanssa.

Kokemuksesta tiedän, että moni tulee löytämään uudenlaisen rauhan sisimpäänsä positiivista karmaansa ja edellisten elämien sisälläsi asuvaa viisautta hyödyntämällä.

Nöyrä pyyntöni on, että mahdollisesta pettymyksen tunteesta huolimatta luet tulkinnan ajatuksella uudelleen. Jotkut näkevät aluksi vain tulkinnan esittämän haasteen ja ohittavat sen tarjoaman mahdollisuuden, koska perusolotila saattaa olla aluksi niin stressaantunut ja pessimistinen. Uusilla lukukerroilla valo alkaa kuitenkin loistaa kirkkaammin ja kirkkaammin.

Onnistunutta kesää kaikille Astrokuun lukijoille! Seppo ja Astrotiimi

Meidän kotimme on siellä, missä milloinkin toinen odottaa, siellä on meidän kotimme. missä milloinkin heräämme sydämen ääniin.
- Pentti Saarikoski"
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa