Manna heinakuussa:)

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Manna heinakuussa:)

ViestiKirjoittaja Sibylla » 02 Heinä 2012, 18:16

"Mannaa heinäkuussa!
Heinäkuu on ensimmäisistä päivistä lukien niin täysipainoista mahdollisuuksien aikaa, että siitä on pakko laittaa viestiä tulemaan. Venus, Jupiter, Merkurius ja Uranus sekä Uranuksen vieressä vielä Pallas Athene ovat keskenään varsin tarkassa pikkukolmiossa, joka antaa äärimmäisen harmonista ja oivaltavaa energiaa kaikille mahdollisille suunnitelmille ja hankkeille.

Tärkeintä on osata nauttia elämästä samaan aikaan kun viet omia projektejasi eteenpäin. Tällaisena aikana leivotaan useita menestyjiä tuleville markkinoille. Harmonista kuviota jatkaa sopivasti Marsin kolmio Jupiterille, joka tarkentuu heinäkuun puoliväliin mennessä. Kaikki innolla ja hyvällä sykkeellä tapahtuva tekeminen laajenee ilmiömäisellä tavalla, eikä siihen tarvita mitään muuta kuin rohkeita päätöksiä yksi toisensa jälkeen.

Oheisella videolla kerron tähän aikaan sisältyvistä mahdollisuuksista hiukan tarkemmin. Mars-energia on nyt voimissaan ja siksi sinunkin kannattaa selvittää oman energiasi toimivin mekanismi joko omalla tuntumalla tai sitten karttasi sanomaa hyödyntämällä.
KATSO VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=L9A9qfFf578 (S.Tanhua)"
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa