Lohikaarmeen vuosi

Tänne kaikki Astrologiaan, Numerologiaan, itsetuntemukseen ja Uniin liittyvä keskustelu

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Lohikaarmeen vuosi

ViestiKirjoittaja Sibylla » 27 Tammi 2012, 10:37

Lohikäärmeen vuosi 23.1.2012 9.2.2013 (S.Tanhua)
Mustan Vesi Lohikäärmeen vuosi sisältää aina suuria mahdollisuuksia kaikille eläinradan merkeille. Lohikäärmeen vuosi on monella tavalla mystinen ja salaperäinen, jolloin sen tehokas hyväksi käyttäminen edellyttää oman horoskooppimerkkisi erityistaitojen aktiivista käyttämistä. Tämä jakso tulee olemaan suurten muutosten aikaa kaikille merkeille.

Lohikäärmeen vuonna jokainen ihminen palkitaan hänen aikaisemmasta rohkeudestaan ja kaikista hyvistä teoistaan. Toisaalta muita vahingoittavat pyrkimykset ja välinpitämättömyys lähimmäisen elämästä kostautuvat ikävällä tavalla Lohikäärmeen vuonna.

Lohikäärme on valon ja pimeyden haltija, joka antaa tänä vuonna terveyttä, onnea ja vaurautta kaikille ihmisille, jotka lähtevät aktiivisesti uudistamaan omaa elämäänsä. Vuosi 2012 tulee olemaan järisyttävien muutosten vuosi, jonka aikana sekä kansainvälinen talous että valtakuviot kokevat uskomattomia mullistuksia.

Vuoden alku on parasta aikaa radikaaleille uudistuksille ja omien ideoiden toteuttamiselle niin yksityisen ihmisen kuin yritystenkin elämässä. Talous on vielä jonkinlaisissa uomissa ja investoinnit mahdollisia. Silti onnistuminen Lohikäärmeen vuonna edellyttää kulujen tarkkaa hallintaa vuoden alusta lähtien. Puskurirahasto tulee olemaan ratkaiseva tekijä kesän varalle.

Kevään aikana käydään armottomia taisteluista vallasta monissa merkittävissä yhteisöissä ja tästä johtuen ihmisten epävarmuus tulevaisuudesta kasvaa entisestään. Yksityisen ihmisen kannalta tärkeintä on välttää taistelua vallasta, asemasta tai aineellisesta hyvinvoinnista. Sen sijaan on pystyttävä luottamaan omiin uusiin ideoihin ja satsattava niihin mahdollisimman ennakkoluulottomasti omia resursseja.

Kesällä on odotettavissa juoruja ja vakavia juonitteluja etenkin liike-elämässä ja politiikassa. Riski suurille romahduksille juontaa juurensa aikaisempina vuosina tapahtuneista peittelyistä ja suoranaisesta valehtelusta. Totuuden paljastuessa ihmisten luottamus katoaa ja korttitalot kaatuvat yksi toisensa jälkeen. Syksyllä sitten korjataan se mikä on korjattavissa.

Paljon puhuttu päivämäärä 21.12.2012 ei ole Kiinalaisessa astrologiassa esillä sen kummemmin. Kokonaisuudessaan tästä vuodesta selviää parhaiten, kun on valmis mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ilman syyllisten etsimistä ja turhaa voivottelua. Lohikäärmeen vuosi vaatii mukautumiskykyä enemmän kuin minkään muun merkin vuosi ja siksi aika ei riitä turhaan valittamiseen.(katso henk.koht.merkkisi www.astro.fi)

Mukavaa uutta vuotta kaikille! <333
Runsaudesta on hyva jakaa:)!
Avatar
Sibylla
 
Viestit: 359
Liittynyt: 31 Touko 2010, 23:30
Paikkakunta: Euroopan sydan:)

Re: Lohikaarmeen vuosi

ViestiKirjoittaja Mantelinkukka » 27 Tammi 2012, 14:29

hu<g
Sibylla >>33>> Pisti vahvistavan tekstin... big>3luv
Uudistavaa ja uusia näkökulmia kaikille. >>33>>
Mantelinkukka
 
Viestit: 153
Liittynyt: 26 Kesä 2010, 18:14

Re: Lohikaarmeen vuosi

ViestiKirjoittaja Chevy » 27 Tammi 2012, 16:04

Hei Sibylla,
Lohikäärme kiittää lohikäärmeen vuotta koskevasta tiedosta...
>33>>
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1421
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Lohikaarmeen vuosi

ViestiKirjoittaja Maisa » 04 Helmi 2012, 14:11

big>3luv Kiitos tästä. Käärmeen ja Lohikäärmeen kun pitäisi tulla keskenään juttuun, niin jospa tämä puukäärme kelluskelisi tämän vuoden leppoisasti sen mustan veden päällä. Itsellä on ollut tunne, että muutos olisi nyt tarpeellinen. Jospa tämä vuosi avaisi uusia ovia, näyttäisi uusia teitä, polkuja. Mahdollisuuksia. 10.2.2013 sitten viisaampana aloittaisi nimikkovuoden...
Maisa
 
Viestit: 26
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 09:48


Paluu Astrologia, Numerologia ja Unet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron