Suojaus

Lisää joukkoon hyväksi kokemasi harjoitukset

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Suojaus

ViestiKirjoittaja Ville » 04 Kesä 2010, 14:41

Hei, tässä päivitetyt ohjeet suojaukseen. big>3luv

Kirjoitin nämä ohjeet kaikille niille, jotka ovat herkkiä aistimaan erilaisia energioita. Herkkyyden ja vastaanottokyvyn kasvaessa kannattaa vahvistaa myös omaa suojakenttää.

Suojaus onnistuu parhaiten valoenergioilla, joka voi tapahtua esimerkiksi seuraavalla tavalla:

Pyydä omalla tavallasi Korkeimman suojausta, siunausta ja ohjausta. Rentoudu ja luo mielikuva ylhäältäpäin laskeutuvasta puhtaan valkoisesta valosta. Koeta nähdä mielessäsi kuinka valo laskeutuu rauhallisesti kehosi ympärille. Näe itsesi kokonaan valon ympäröimänä. Voit nähdä valopallon tai jonkin muun valoisan ja suojaavan muodon ympärilläsi. Käytä sellaista mielikuvaa, johon luotat ja joka sopii sinulle parhaiten.

Voit vahvistaa suojausta, kun visualisoit (näe mielessäsi) kuinka valo virtaa hengitysilman mukana kehosi sisäpuolelle. Ja uloshengityksen aikana visualisoit kuinka valo säteilee rintakehän alueelta kuin laajeneva aurinko kaikkialle kehoosi ja lopulta myös kehosi rajojen ulkopuolelle. Hengitä valoa tarvittavan monta kertaa (yleensä muutama kertaa riittää).

Lopuksi kannattaa kiittää saamastaan avusta. Kiitollisuuden tunne lähentää suhdettamme Luojaamme ja suojauksemme vahvistuu.

Suojaus on hyvin tärkeää psyykkisessä työskentelyssä. Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että suojaamme itsemme kaikilta negatiivisilta ja elämää hajottavilta energioilta ja avaudumme samalla entistäkin täydemmin myönteisille ja elämää rakentaville energioille, kuten valolle ja rakkaudelle. Suojaus on vertauskuvallisesti sama asia kuin ulos mennessä pukea sopivan lämpimästi vaatteita päälle.

Puhtaan valkoisen värienergian tilalla voi käyttää muitakin puhtaita ja harmonisia värienergioita. Käytä sellaista värienergiaa, joka sopii sinulle parhaiten. Sydämesi kyllä kertoo, mitä värienergiaa on hyvä milloinkin käyttää.

Suojausta voi käyttää myös arkipäivän tilanteissa, joissa energiat tuntuvat kuluttavilta, sumentavilta, hajottavilta tai jollain muulla tavalla negatiivisilta. Kun tekee suojauksen jokaiselle päivälle, voi välttyä monenlaisilta harmeilta. Suojauksen avulla ja sydäntään kuuntelemalla avautuminen henkisille asioille tapahtuu tasapainoisesti arkielämän kanssa. Rakentava työskentely valoenergioilla vie meitä eteenpäin henkisessä kasvussa ja auttamiskykymme kasvaa.

Kun virittäydymme valoon ja rakkauteen, ympärillemme muodostuu luonnollinen suojakenttä. Usein on kuitenkin tarpeellista vahvistaa suojakenttää, jotta voisimme toimia entistäkin täydemmin. Suojakenttä vahvistuu, kun pyydämme Korkeimman suojausta, virittäydymme valoon ja rakkauteen, ja tiedostamme lopulta ympärillemme muodostuneen valokentän meille sopivalla tavalla.
Ville
 
Viestit: 54
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 18:20

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja macymouse » 04 Kesä 2010, 15:49

Iso kiitos tästä!!! big>3luv
Avatar
macymouse
 
Viestit: 88
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 15:08

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja Pompula » 04 Kesä 2010, 18:01

Tämä oli kuin suoraan minulle tarkoitettu, Kiitos !!

Minullahan on se "ongelma" että muutama ihminen on varsinaisia energian imijöitä (oletaisin että ihan tietämättään) ja ovat ihan onnessaan aina kun ovat meillä käyneet että Voi kuinka ihana olo heillä taas onkaan ! Ovat niin onnellisia ja iloisia ja tyyniä lähtiessään, täällä teillä aina tulee semmoinen rauha ja iloinen mieli ja minä taas ihan poikki. :| Olen miettinyt tätä suojaus-asiaa aiemminkin, mutta ajattelin että Reikin mukana tulevat suojaukset ovat tarpeeksi. Tuntuu kuitenkin että liekkö siitä johtuen että nämä ihmiset ovat (olleet) läheisiä niin en jotenkin edes ole ajatellut aktiivisesti suojautua, kun (melko pian reikivihkimyksen jälkeen) tälläisen ihmisen tavatessani tilanne oli kuitenkin ihan sama. Vai onko kyse siitä että minun ehkä tulisikin heitä reikittää energian antamiseksi... Kun nyt olen vain yrittänyt blokata yhteydenpitoa heidän kanssaan mahdollisimman paljon ettei tätä tilannetta tulisi.

Neuvoja ?
Avatar
Pompula
 
Viestit: 248
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 08:17

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja zattiz » 04 Kesä 2010, 21:35

isot kiitokset tästä!

pompula sinua neuvoisin harjoittelemaan tuota edellä mainittua konstia suojautua, se oikeesti toimii ja tuo muutenkin positiiviset vibat päivään :) voit kokeilla niitä vaikka ennen kuin olet menossa tapaamaan sellaisia ihmisiä joiden seurassa sinusta tuntuu "katoavan energiat". visualisoi itsesi valkoisessa valossa joka ympäröi sut ja jota hohdat ympärillesi, se suojaa samalla itseäsi ja säteilee valoa ympäristöönsä.
zattiz
 
Viestit: 24
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 20:18

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja Ville » 05 Kesä 2010, 09:57

Monet ihmiset voivat viedä toisilta energiaa tietämättäänkin erilaisilla sosiaalisilla toimintavoillaan. Helposti voi tietämättään myös antaa energiaa. Parantavan energian välitystyössä on suositeltavaa, että energiaa ei anna omista elinvoimistaan, vaan välittää/kanavoi sen kaiken alkulähteestä ja/tai luonnosta, josta sitä on runsaasti saatavilla. Suositeltavaa on myös, että parantavaa energiaa välitetään tietoisesti sopivaan aikaan sopivassa paikassa. Erityisesti alussa on tärkeää, että parantavan energian välitykselle järjestää rauhallisessa paikassa oman (esimerkiksi 20 - 50 minuutin) tilaisuuden, jolla on selkeä alku ja loppu. Tämä sen vuoksi, että voi rauhassa oppia energianvälityksen perusteet, kuten avaamaan ja sulkemaan omat energianvälityskanavat.

Kun energianvälitystyön aloittaa suojauksella, turvalliselle harjoittelulle ja oppimiselle on hyvät edellytykset. Kuten sanottu, suojauksen voi tehdä myös arkipäivän tilanteisiin. >>33>>
Ville
 
Viestit: 54
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 18:20

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja Pompula » 05 Kesä 2010, 13:21

Lämmin kiitos neuvoistanne big>3luv *haliruttaa*
Ne otetaan käyttöön
Avatar
Pompula
 
Viestit: 248
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 08:17

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja penkula » 05 Kesä 2010, 13:41

Kiitos, Ville tästä, tarpeeseen tuli!!! >33>> >33>> >33>> >33>>

Pompula, minä olin naimisissa energiasyöpön kanssa, voit kuvitella, että ajoittain oli aika.... raskasta.. :lol: Täältä (tai siis vanhalta) foorumilta sain paljon hyviä ohjeita, miten suojata itseäni, varsinkin eron jälkeen tuntui, ettei tarvinnut kuin ajatella ko. ihmistä, niin olin aivan naatti.

Visualisointi on tehokasta ja eräs ihan ihmeen tavoin toimiva lause, jonka täältä sain, oli: "Minua saa lähestyä vain Korkeimman puhtaan Valon ja Rakkauden kautta." Sitä toistin kolme kertaa aina, kun vain vähänkään tiesin joutuvani tekemisiin exän (tai muun "kuluttavan" ihmisen) kanssa ja välillä kun tunsin olevani suoranaisen hyökkäyksen (energiavarkauden) kohteena, ihan vaan kotonakin. Vaikkei siihen liittäisi visualisointiakaan, se on tehokas.

>33>> >33>> >33>> >33>>
- - -Elämä on ihanaa!- - -
Avatar
penkula
 
Viestit: 325
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 11:39
Paikkakunta: Tampere

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja Jouki » 05 Kesä 2010, 15:45

Parasta "suojautumista" on tulla tietoiseksi siitä mitä ajattelee.
- Vive memor leti -
Jouki
 
Viestit: 34
Liittynyt: 05 Kesä 2010, 10:28

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja Chevy » 06 Kesä 2010, 11:04

Kiitos, Ville.
Kiitos, Jouki.

Näinhän asia on.

Eräs suojautumisohje energiaimureita vastaan löytyy myös Esko Jalkasen Luonnonystävien "reseptikirjasta".

Siltä varalta jos sattuu, että joku tarviipi erilaisia versioita.

>33>>
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Suojaus

ViestiKirjoittaja zattiz » 06 Kesä 2010, 17:41

Jouki kirjoitti:Parasta "suojautumista" on tulla tietoiseksi siitä mitä ajattelee.

:!: :D
zattiz
 
Viestit: 24
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 20:18

Seuraava

Paluu Meditointi ja henkiset harjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron