Theroux ja kuolemansairaat

Ajatelmia ja pohdintaa erilaisista energioista ja niiden käyttämisestä hoito- ja valotyössä. Myös muihin hoitoihin liittyvää keskustelua.

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Theroux ja kuolemansairaat

ViestiKirjoittaja Chevy » 26 Marras 2014, 22:30

Huomasin Areenassa kuolemansairaita käsittelevän ohjelman. En laittanut linkkiä, koska se poistuu nyt yön aikana Areenasta.
Ohjelma koostui BBC:n toimittajan käynneistä amerikkalaisessa Cedars Sinai-sairaalassa erilaisten vakavasti sairaiden potilaiden luona.
Käyntien aikana pohdittiin amerikkalaista saattohoitoon siirtymistä, joka lienee hiukan meikäläisestä eroava. Vakuutus näytti kustantavan pitkäaikaisiakin hoitoja potilaille, jotka täällä olisi todennäköisesti ohjattu aiemmin saattohoitoon.

Kiinnostavin oli 19-vuotias miespotilas, joka oli huumeita kokeiltuaan joutunut sairaalaan kooman kaltaisessa tilassa. Lääkärit ilmoittivat sukulaisille, että hänellä on niin vakava aivovaurio, että hän ei paranisi, vaan enin, mitä saatettaisiin saada aikaan, olisi vegetatiivinen tila, jossa potilas ei pystyisi kommunikoimaan ympäristön kanssa eikä toimimaan normaalin ihmisen tavoin. Potilaan suku ei uskonut, vaan vakaasti päätti, että kaveri vielä nousee jaloilleen. Perhe iäkkään isoäidin johdolla rukoili hänen puolestaan ja kieltäytyi ajattelemasta, että potilas lääkärien uskomuksen mukaan jäisi sikseen ja tavanomaisen prosessin mukaan kuolisi jonkin ajan kuluttua keuhkokuumeeseen tms.

Oltuaan 37 vuorokautta poissa tästä maailmasta potilas heräsi ja alkoi vähitellen kommunikoida ympäristönsä kanssa. Kuntoutuksen jälkeen hän käveli ja vaikutti ajattelevan ja toimivan terveen ihmisen tavoin.

Rukousko siis auttoi? Ohjelman lopputeksteissä todettiin, että potilaan tervehtymisen syytä ei tiedetty eikä osattu selittää, merkittävänä tekijänä pidettiin potilaan nuorta ikää.
Näinkö siis kävi Michael Schumacherinkin, vaikkei enää olekaan niin nuori, joskin ilmeisen hyväkuntoinen ennen onnettomuutta.
Ajattelen, että olipa tapaus kuinka toivottoman tuntuinen tahansa, rukous, healing tai muu henkinen kuntouttaminen ja tukeminen ei koskaan ole turhaa.
:D
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1432
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Theroux ja kuolemansairaat

ViestiKirjoittaja Frangipani » 28 Marras 2014, 00:14

Hei Chevy,

Minulle tuo tuntuu 'loogiselta' , etta rukos on se joka on ehka viime kadessa auttanut…..

Reiki Tumossa esim aiemmin kaytettiin kasimerkkeja kun tehtiin hoitoja, mutta nykyaan niita ei enaa tarvita/kayteta, vaan kaikki perustuu antautumiiseen korkeimmalle ja rukousta kaytetaan siina apuna….

Oma analysointi on myos, etta ns. 'tulokset' ovat paljon paremmat, kun "meidan tekeminen" on poistettu siita valista:)
Frangipani
 
Viestit: 148
Liittynyt: 04 Marras 2011, 01:22


Paluu Energia- ja muut hoitomuodot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron