Korvalehtien hierontaa, akupunktioon perustuen

Ajatelmia ja pohdintaa erilaisista energioista ja niiden käyttämisestä hoito- ja valotyössä. Myös muihin hoitoihin liittyvää keskustelua.

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Korvalehtien hierontaa, akupunktioon perustuen

ViestiKirjoittaja maikkula » 29 Joulu 2013, 20:20

Lähetän foorumilaisille tiedoksi ja aktiiviseen käyttöön akupunktioon perustuvan itsehoito-ohjeen. Ohje on Denis Vinokurin kirjasta "Terveyden kiinalainen käsikirja" ja näin hän kirjoittaa:
"Ihmisen korvalehden rakenne on kuin pieni taideteos. Korvan muoto on kuin sikiö käännettynä ylösalaisin. Korvan iholla on piste jokaiselle osalle ihmiskehoa. Hieromalla jokaista pistettä hoidamme samalla kehoamme. Tämä hieronta on helppo tehdä missä vain. Se kestää muutaman minuutin. Korvan hieronta saa aikaan lämmittävän tunteen, ja keho rahoittuu ja tasapainottuu miellyttävästi. Voit tehdä hieronnan kerran tai kaksi päivässä:

-Ota napakka ote alhaalta korvanipukasta etusormella ja peukalolla. Voit ottaa molemmista korvista kiinni yhtä aikaa. Hiero pienin pyörivin liikkein 15-20 sekuntia yhdestä paikasta ja siirry hitaasti korvalehteä ylöspäin. Kun olet hieronut korvien yläosaan asti, hiero takaisin alas korvanipukkaan. Tämän jälkeen hiero hitaasti pyörivin liikkein etusormella korvalehden sisäosia. Hiero lopuksi kämmeniä yhteen, kunnes ne ovat lämpimät ja paina ne korvien päälle."


Tätä voi tehdä aamulla heti kun herää tai vaikka bussissa, jos päätyy istumaan takimmaiseen istuimeen. Korvat voi pikkuisen punottaa, mutta tämä tuntuu mukavalta.

:)

Lämmöllä: Maikku
maikkula
 
Viestit: 240
Liittynyt: 20 Kesä 2010, 06:13

Paluu Energia- ja muut hoitomuodot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron