Energian valinta?

Ajatelmia ja pohdintaa erilaisista energioista ja niiden käyttämisestä hoito- ja valotyössä. Myös muihin hoitoihin liittyvää keskustelua.

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

Energian valinta?

ViestiKirjoittaja SadMax » 09 Syys 2011, 08:33

Kaikki tulee samasta paikasta, eli alkulähteestä, mutta miten valitaan energia? Ajattelin käydä tässä kohtapuoleen kundaliinireiki ykkösen kurssin. Jos haluan käyttää purple reikiä tai golden shaktia, niin miten valinta näiden välillä tehdään? Ajattelenko mieleeni windowsin työkalupalkin, jossa on reikienergiat ja sen alla golden shakti ja klikkaan sitä. Sitten vaan ajatus juoksemaan?

Ja sitten vielä monasti puhutaan eri energioiden kohdalla tukoksia avaavista ja huolia/henkisiä tukoksia poistavista energiahoidoista, niin mikä olisi kenties hyvä energia sieltä windows valikosta ihan fyysisiin vammoihin?
Kundalinireiki I, II, III, Gold Reiki II, Silver Violet Flame, Orb Of Life, Purple Reiki, Golden Shakti
SadMax
 
Viestit: 26
Liittynyt: 08 Syys 2010, 20:46

Re: Energian valinta?

ViestiKirjoittaja Rose » 10 Syys 2011, 16:50

Enpä ole koskaan pohtinut eri energioita. Luotan täysin, että Lähteestä virtaa justiinsa oikeaa tavaraa big>3luv

Välillä virtaa lämmintä, välillä kylmää yms. tarpeen mukaan.

Tämmöistä opetetaan ihan perinteisellä Reikikurssilla >>33>>
Kaikki virtaa
Rose
 
Viestit: 547
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 10:55
Paikkakunta: Kainuu

Re: Energian valinta?

ViestiKirjoittaja Chevy » 10 Syys 2011, 18:14

Sorttimenttia piisaa.
Enpä osaa suositella - sanon vain, miltä itsestäni tuntuu.
Olen itse tässä vaiheessa todennut, että nyt riittää eri versiot - olen opiskellut Reikin lisäksi useita muitakin energiaformaatteja.
Koen, että kun kaikki on yhtä, kaikki on hyvin näin. En välttämättä aina edes valitse, mitä käytän, vaan välitän, mitä saan. Jostain syystä koen kuitenkin olevani Reikihoitaja.
Silloin harvoin, kun on asiakkaan kanssa sovittu, että hän saa vaikkapa kvanttia tai Violetti Liekkiä, hän saa sitä, mitä pyysi. Ts tällöin keskityn kyseiseen energiaan.

>>33>>

Voimia valinnallesi. :mrgreen:
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1420
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: Energian valinta?

ViestiKirjoittaja mölli » 15 Syys 2011, 18:20

SadMax kirjoitti:Kaikki tulee samasta paikasta, eli alkulähteestä, mutta miten valitaan energia? Ajattelin käydä tässä kohtapuoleen kundaliinireiki ykkösen kurssin. Jos haluan käyttää purple reikiä tai golden shaktia, niin miten valinta näiden välillä tehdään? Ajattelenko mieleeni windowsin työkalupalkin, jossa on reikienergiat ja sen alla golden shakti ja klikkaan sitä. Sitten vaan ajatus juoksemaan?

Ja sitten vielä monasti puhutaan eri energioiden kohdalla tukoksia avaavista ja huolia/henkisiä tukoksia poistavista energiahoidoista, niin mikä olisi kenties hyvä energia sieltä windows valikosta ihan fyysisiin vammoihin?Vaikka näin kuin itse ehdotit. :D

Ihan mikä tapa sinusta itsestäsi tuntuu luontevimmalta.

Tuossa sinun kuvailemassa tavassa toteutuu keskittyminen ja aikomus.

Varmaan yleisin aloitus tapa on keskittyä vaikkapa Gassho tekniikan avulla, sitten esitetään vaikkapa hiljaa mielessä tai ääneen aikomus, jonka jälkeen odotetaan hetki Gasshossa, että energiayhteys muodostuu ja sitten hoito alkaa harjoitusten mukaan aluksi.

Aikomus voi olla vaikkapa, että pyydät tarvittavia oppaita apuun (eri energioilla on myös omia oppaita) ja aikomuksella sitten yhdistyt sen energian lähteeseen jota käytät hoidossa.

Kaikilla hoitajilla on oma tapansa "kytkeytyä" hoidossa tarvitsemiinsa energioihin.

Kuitenkin aloittelijan kannattaa tehdä aluksi annettujen harjoitusten mukaan, jotta koko hoitoprosessi tai tapahtuma tulee tutuksi.

Harjoitusten pohjalta on helpompi keskustella vaikkapa oman opettajan tai opastajan kanssa hoitoon liittyvissä asioissa tai vaikkapa jonkun samanlaista hoitomuotoa harjoittavan kanssa.

Tämä harjoittelu ja kommunikointi auttaa sinua itseäsi kehittymään siten kuin itse haluat tai mihin kiinnostuksesi suuntautuu. :D

Tässä ketjussa kertomani ja muissa ketjuissa kertomani ja muiden kertomien välillä saattaa tuntua olevan näennäinen ristiriita, mikä osaltaan aiheuttaa myös joitakin energiahoitoihin liittyviä väärinkäsityksiä.

Näennäinen ristiriita jonkin tietyn energian alkulähteen ja kaiken energian alkulähteen välillä johtuu lähinnä ihmisten ajattelutavoista ja lähinnä tarpeesta lokeroida laajoja käsitekokonaisuuksia pienempiin lokeroihin, jotta asiat olisivat helpompi järkeistää Ja "sulatella".

Todellisuudessa eri energia muotojen energia tulee samasta lähteestä sen eri ilmenemismuodoista, samoin energia on yhtä ja samaa kaikkeuden luomisvoiman energiaa, jonka tänne maapallon sekoitus kattilaan tullessaan täytyy suodattua kullekin tarvitsijalle sopivalla taajuudella, vähän samaan tapaan kuin näkyvä valo taittuu eri sateenkaaren väreihin.
:D

Koska kaikki olevainen, niin elävät olennot energiaolennot ja kiinteä aine koostuu omasta yksilöllisestä värähtelytaajuudestaan näihin kohdistuva elämän voiman energia muuntuu sopivaksi kunkin tilanteen värähtelytaajuuteen sopivaksi.

Energia tukos on periaatteessa, virheellisesti toimiva energiatajuus joka estää tai häiritsee elämän energian virtausta.

Tämän virhetoiminnan korjaamiseksi tarvitaan tietyn taajuista energiaa tai energia ryhmää ikäänkuin energian eri "sävelasteikolla". Näitä "sävelasteikkoja ja säveljonoja" olemme sitten nimenneet eri hoitoenergioiksi vaikka ne lähtevät ikäänkuin yhdestä "soittimesta"

Oppiakseen "soittamaan" hoitajan pitää siis opetella sävel asteikosta perusteet, jotta "soitin" virittyy hoitamaan.

Hoidettava on ikäänkuin "radio", joka ei jostain syystä virity jollekin kanavalle, vaikka "radioaallot" virtaavatkin kokoajan ympärillä vapaasti. :D

Hoitaja on ikäänkuin huoltaja, joka auttaa "radiota" virittymään oikealle kanavalle. :D

Toivottavasti saat tästä kirjoituksesta jotain tolkkua, sillä asiaa jolle ei oikeastaan ole sanoja on hieman hankalaa kuvailla muuten kuin vertauskuvallisesti. :D

Sitten kun kokemus karttuu voit toki jatkaa jonkin tietyn energian parissa niin halutessasi tai jos kiinnostusta riittää voit myös jatkaa muidenkin energioiden parissa.

Välttämättä et tarvitse erittelyä johonkin tiettyyn energiaan, mutta toki voit niin tehdäkin halutessasi. :D

Joskus jostain syystä jokin tietty energia ryhmä auttaa hoidettavaa paremmin kuin yleinen energian antaminen.

Ja tokihan käy myös niin, että kaikki eivät apua saa tai ehkä pikemminkin eivät pohjimmiltaan halua saada apua ihmisyyden rasitteista johtuen. :D
Reppuuni rupiseen riimuni jupisen.
Avatar
mölli
 
Viestit: 316
Liittynyt: 05 Kesä 2010, 22:17


Paluu Energia- ja muut hoitomuodot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron