On vain yksi energia

Violettiliekki ja muut energian muodot ja laadullisuudet. Myös Reiki, kun kyseessä on jokin muu kuin Usuin Reiki.

Valvojat: Jan, Hanna, EaQamra, ThirdEye, Jakke77, Aurinko, Maya, Norna

On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Heka » 08 Touko 2011, 10:07

Heippa,

Se mitä nyt kirjoitan, saattaa herättää tuntemuksia suuntaan tai toiseen, mutta katson, että nyt on aika kertoa tämä asia.

Energioiden ja hoitotapojen erilainen jakaantuminen, sekä nimeäminen on vähän samaa kuin uskonnoilla, eli samalle asialle tarvitaan monta eri selitystä, riippuen ihmisryhmästä.
Kuitenkin on olemassa vain yksi energia, elämän voima, kosminen energia tai miksi kukakin sitä tahtoo kutsua.
Energian hukkaa on kilvoittelu siitä, mikä energia tai sen nimetty muoto on parempi toista.
Samaa hukkaa ovat opettajat, jotka puhuvat energioista ja muutoksesta, mutta samaan aikaan rahastavat ihmisiä kursseilla ja perustelevat sen itselleen tarpeellisena toimintana.

Täytyy ymmärtää, että raha ja aika ovat käsitteitä, joita ei tunneta ohenevan verhon toisella puolella ja että sama totuus on siirtymässä myös meidän puolellemme, vaikka emme olisikaan siihen valmiita. Kuvitelkaa maailmamme ilman aikaa ja rahaa, jo se yksinään herättää pelkoja monissa ihmisissä, vaikka siihen ei ole aihetta.
Edelleen kaikki tuntemamme tieto on peräisin yhdestä lähteestä, kosmisesta arkistosta, johon on kerätty kaikki kokemukset koko ihmiskunnan ajalta.
Tämä arkisto on nyt täyttymässä, kun lähestymme vedenjakajaa, eli vuotta 2012 ja tämän jälkeen kokemuksia on tarkoitus jakaa niitä tarvitseville, ettei kaikkea tarvitse enää kokea itse.

Ohenevan verhon toisella puolella on vain tapahtumia ilman aikaa ja tapahtumat liittyvät kunkin ihmisen elämään saumattomasti, kun niiden hetki on käsillä.
Kun kaikki nämä tulevat muutokset on käyty läpi, on vuorossa uusi yhteneväisyyden tila, jonka harmonisesta rauhasta pääsevät kaikki nauttimaan.
Ihmiset kulkevat tietämättöminä muutoksesta ja moni tulee olemaan peloissaan muutoksen tapahtuessa, siksi on oltava niitä, jotka rauhoittavat näitä ihmisiä kertoen, ettei muutoksessa ole mitään pelättävää.

Uudet sukupolvet ovat tietoisia muutoksesta ja energioista jo syntyessään ja heillä ei ole karmaa kuljetettavanaan, katsokaapa pienten lasten silmiin ja tuntekaa se energia, joka heissä on.
Heidän työkalunsa energian käsittelyyn ovat täysin erilaiset, mitä olemme tottuneet näkemään ja he tietävät tehtävänsä jo syntymästään alkaen, sekä ovat valinneet vanhempansa.
Nämä lapset rakentavat muutoksen jälkeisen tulevaisuuden, uudessa maailmassa, jollaista ei ole aiemmin ollut.

Tässä olikin se viesti, joka kuului tänne nyt tässä hetkessä, toivottavasti se antaa teille mahdollisimman paljon.

Valoa kaikille! :idea: :idea: :idea:
Facebook: http://www.tyopaikkakiusatut.net/
"Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään."
-Albert Einstein
Heka
 
Viestit: 18
Liittynyt: 08 Kesä 2010, 21:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Rose » 09 Touko 2011, 11:01

Olen tullut aivan samaan lopputulokseen. On vaan yksi energia. Sillä on monta nimeä, on monenmoista "käyttöohjetta".

On energian tuhlausta ruveta kiistelemään erilaisten lahkojen ja tapojen paremmuudesta.

Tärkeintä on olla mahdollisimman puhdas kanava. Välittää energiaa ilman omaa tahtoa.
big>3luv
Kaikki virtaa
Rose
 
Viestit: 547
Liittynyt: 02 Kesä 2010, 10:55
Paikkakunta: Kainuu

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Pallaskissa » 09 Touko 2011, 12:03

<333

Sehän on ihan sama ilmiö kuin sateenkaari :lol: Valkoinen valo jakautuu eri väreihin ;) Kyse on vain tulkinnasta, ihan niinkuin siinä sadussa norsusta ja sokeista miehistä jossa kukin kosketteli eri osaa ja tulkitsi norsun ihan erilaiseksi eläimeksi.

On vain yksi energia, Universaali, joka täällä ilmiöiden maailmassa tunnusteltaessa näyttäytyy erilaisina laatuina.
Avatar
Pallaskissa
 
Viestit: 133
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 12:34

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Chevy » 09 Touko 2011, 18:16

Yksi On.
>>33>>
"Coyote was there, but Coyote was asleep.
That Coyote was asleep
and that Coyote was dreaming.
When that Coyote dreams,
anything can happen.
I can tell you that. "
Chevy
 
Viestit: 1420
Liittynyt: 18 Touko 2010, 21:14
Paikkakunta: Turku

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Deneb » 10 Touko 2011, 14:12

Hei.

Tahtoisin vielä jatkaa tästä hienosta aloituksesta, jonka Heka laittoi. Kirjoittelen tänne todella harvakseltaan, asiat vain ovat, ja se on hyvä niin. Ehkä minut herätti nyt se, jonka tunsin kun luin tuota Hekan kirjoitusta, sen sisäisen voiman ja tiedon siitä, mikä on totta, ja joka on. Tiedän, että me, jotka kuljemme hiljaisuuden meressä, olemme erilaisia. Meille ei ole annettu työkaluja johtaa massoja tai tehdä julkista henkistä työtä. Emme osaa puhua suurelle yleisölle, emme tiedä, miten kertoisimme henkimaailman kokonaisuuksista tai parantamisen voimasta. Päinvastoin, meissä oleva voima saa meidät vaikenemaan. Ja siinä hiljaisuudessa me teemme sydämemme työtä.

Me vedämme rakkautta puoleemme ja lähetämme sitä. Tiedostamme sen, sisimmässämme tunnemme, että se on oikein, ja se on ainoa joka on. Käytän sanaa rakkaus, koska minulla ei ole muuta kuvaamaan sitä ikuista lähdettä josta kaikki on lähtöisin, jonka osasia olemme, johon kaikki tiet vievät ja johon on yhteys meissä kaikissa. Me jotka muistamme tämän, emme pelkää, vaan sydän avoinna kuljemme eteenpäin ja katsomme silmiin jokaista joka meitä vastaan kävelee. Tiedämme, että tuo yhteys on voima, joka on suurempi kuin mikään rahapoliittinen järjestelmä, se on suurempi kuin yhdenkään armeijan mahti tai hallitus. Meillä kaikilla on vapaa tahto, ja me valitsemme, kuten valitsemme. Emme tuomitse, vaan luotamme että tuo voima, rakkaus, on kaikki ja se vie meidät perille. Päivä päivältä olen enemmän siinä voimassa, ja olen aina tiennyt, että on vain yksi. Lopulta me kaikki haluamme vain olla onnellisia ja saada rakkautta. Tiedän, että sitä haluavat myös ne, jotka eivät uskalla rakastaa. He huomaavat pian, että pelolla ei voi koskaan saavuttaa pyyteetöntä rakkauden tilaa, sitä joka on kaiken lähde. Rakastan myös heitä, ja annan heille anteeksi, iloitsen heidän puolestaan, sillä tiedän, että hekin löytävät perille. Olen aina tiennyt.

Nyt ihan näinä hetkinä, näinä kuukausina on liikkeellä jotain uskomattoman voimakasta, joka laskeutuu tälle planeetalle ja käärii sen syleilyynsä. En tiedä ansaitsemmeko tämän, mutta en kyseenalaista, vaan otan vastaan. Minut tekee hyvin onnelliseksi se, että emme ole yksin. Olemme aina saaneet lohdutusta niiltä rakkauden olennoilta, jotka kulkevat keskuudessamme, mutta joita emme voi nähdä. Heiltä olemme saaneet opastusta käyttää tuota voimaa parantamiseen, kaikissa niissä muodoissa, jota sille olemme antaneet. Nyt kuitenkin tulee hetki, että sydämemme alkaa kuulla myös niiden äänet, jotka ovat syntyneet ihmisiksi tälle planeetalle, Maahan. Olemme kuulleet lohduttavat sydämet kaukaa, ne jotka kertovat meille, että olemme osa kaikkea ja kaikki on osa meitä. Sydämeni iloitsee, että tämä suunnaton rakkauden valo herättää meidät kuulemaan toisiamme, niin kuin tarkoitus on. Että monet meistä heräävät tähän mahdollisuuteen, joka on aina ollut, mutta jonka olemme sulkeneet pois elämästämme. Nyt me olemme valmiita, taas. Miten kaunista on tuntea toisen ihmisen sydän, nähdä hänet sielunsa silmin, iloita hänen kanssaan ja jakaa myös se suru joka häntä joskus kohtaa. Että voi saavuttaa toisen ihmisen sydämensä kautta, oli hän miten kaukana tahansa. Vain ajatuksen päästä sydämestämme, me olemme kaikki siellä, tavoitettavissa aina, kun joku haluaa tuntea meidän kanssamme, iloita ja rakastaa tai tuntea surua. Me olemme siellä myös pelon hetkinä, vahvistamassa ja kuiskaamassa, että mitään pelättävää ei ole, usko ja luota siihen joka olet. Me olemme siellä ihmisinä joiksi meidät on nyt luotu, ihmisinä, jotka yhdessä voivat saavuttaa jokaisen päämäärän, jonka itselleen asettavat, yhdessä.

Minä en tunne kaikkia teitä, mutta minä tunnen kaikki teidät sydämessäni, koska on vain yksi voima, ja se on rakkaus.
Don't let people pull you into their storm, pull them into your peace.
Avatar
Deneb
 
Viestit: 10
Liittynyt: 14 Kesä 2010, 13:13
Paikkakunta: Tampere, Planet Earth

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Pallaskissa » 10 Touko 2011, 15:41

<333 Deneb <333
Avatar
Pallaskissa
 
Viestit: 133
Liittynyt: 01 Kesä 2010, 12:34

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Heka » 10 Touko 2011, 16:31

Kiitokset Deneb, Pallaskissa kaikki vastanneet,

Se liekki, jonka energian kosketus herättää ihmisissä on kuin katsoisi silmiin noita uuden ajan lapsia.
Nyt Toukokuussa ja koko kesän virtaava energia herättelee monia valotyöntekijöitä "talviuniltaan" toimintaan ja rohkaisee heitä puhumaan ihmisille, koskettamaan ihmisiä, että he heräisivät ottamaan käyttöönsä kaikki ne energian heille tuomat asiat, jotka myös nämä ihmiset ovat unohtaneet "talviunensa" aikana.

Voimme ottaa kaiken uuden energian vastaan ilolla, olemme sen ansainneet ja nyt on palkintojen aika.

Valoa kaikille. :idea: :idea: :idea:
Facebook: http://www.tyopaikkakiusatut.net/
"Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään."
-Albert Einstein
Heka
 
Viestit: 18
Liittynyt: 08 Kesä 2010, 21:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Karhunsydän » 05 Kesä 2011, 11:15

Kiitos erittäin hyvästä ja oivaltavasta ketjusta. Näin itsekin uskon sen olevan, on vain yksi, tulkintoja vaikkakin hiuksenhienosti erilaisia yhtä monta kuin tulkitsijaa big>3luv

Itselläni on tullut hirveä innostus-aalto nyt kevään ja kesän aikana. Ostin todella kalliit rullaluistimetkin pienillä tuloillani kun innostuin luistelusta aivan mahdottomasti, nyt se rullaluistelu-into hieman jo lopahtikin ja kadun tekoa kovasti :oops: No, katsoo vielä, aina ne voi myydä eteenpäin. Nyt innostuin sitte itsepuolustuslajin aloittamisesta, siellä kun olisi nuita qi gongejakin mukana jne >33>> Voi vitsit. Tällaista oli joskus pari kevättä sitten myös. Ehkä minulla ilmenee henkisen voinnin paraneminen vahvana ja virtaavana mielenkiintona uusiin asioihin. Eli siis melko aktiivis-fyysinen kausi päällä, liikuntaa ja terveellistä ravintoa, go with the flow-sanoin itselleni kun rupesin miettimään että mites henkisemmät hommat?! :mrgreen: Anteeksi, nyt poikettiinkin aiheesta ihan reippaasti.

Voihan tuo energia olla kuin sateenkaari, samaa energiaa pienin hienojakoisin eroin. Vähän kun katsoisi meitä ihmisiä, kaikki tarkasti tutkittuina hyvinkin erillaisia mutta kaukaa katsottuna identtisiä. Spekulointiahan tämä. Jos asioita katsoo kaukaa näkee pienten palasten muodostaman kokonaisuuden, yhden. >33>>
"Sydäntään kuuntelemalla löytää tien, silloinkin kun mieli harhailee."

"Turha huolehtia siitä mihin ollaan matkalla, koska vauhti on sopiva ja maisemat kauniita."
Avatar
Karhunsydän
 
Viestit: 77
Liittynyt: 29 Elo 2010, 22:22
Paikkakunta: Oulu

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja Heka » 21 Elo 2011, 10:48

Heippa taas,

Jatkan vielä lisää tähän aiheeseen liittyen, käydessäni Reikikursseja 1 ja 2 minulla oli sellainen tunne, että jokin asia ei täsmää ja tunnu olevan kohdallaan.
Suurin osa asioista oli ihan ok siihen hetkeen, mutta käsitys, että energia tulee jostain ulkopuolisesta lähteestä ei tuntunut oikealta.
Olin menossa Reiki 3 kurssille, kun huomasin olevani eri linjoilla energioista opettajani kanssa.
Ilmeisesti opettaja tunsi saman asian, koska hän kieltäytyi ottamasta minua kurssilleen.
Asia jota olin ihmetellyt kursseilla liittyi energian tulemiseen ulkoapäin, kun oma käsitykseni on, että energia ja kaikki tarvittava on sisällämme, ei ulkona.
Tämän jälkeen en käynyt enää yhtään kurssia, koska niille ei ollut enää tarvetta.

Energiat ovat kehittyneet uuteen suuntaan, eli shakroja ei enää ole, koska ne yhdistyvät ja on vain yksi kehon energiakeskus sydämen kohdalla.
Energialla hoitaminen vaatii vain yhteyden hoitajan ja hoidettavan energiakeskuksen välille, jolloin parantuminen tapahtuu hoidettavan keskuksesta käsin.
Tämän tyyppinen hoitaminen ei vaadi kosketusta tai energian virtausta käsien kautta, pelkkä energiayhteyden muodostaminen hoitajan ja hoidettavan välille riittää.

Yksi energiahoitoihin ja kursseihin liittyvä asia tuntuu minusta edelleen surulliselta, se että monet henkilöt ja opettajat ovat tehneet energioista ja niiden oppimisesta liiketoiminnan.
Vaikka he perustelevat tätä yleensä toimeentulollaan, niin toimeentulon voi hankkia muillakin keinoilla, ei rahastamalla ihmisiä hengellisillä kursseilla ja hoidoilla, se on jokaisen oma valinta ja polku.
Toinen asia on, että energian jakaminen valoon ja pimeyteen kertoo asiasta kaksi eri puolta, vaikka kyseessä on yksi energia, yksi kokonaisuus.
Tähän liittyy olennaisesti itsensä ja oman energian täydellinen hyväksyminen, jing ja jang, sekä tasapaino, yhtä puolta ei ole olemassa ilman toista, on vain kokonaisuus.

http://obrazky.4ever.sk/obrazky/najhors ... aha-140284

Voimia ja valoa kaikille :idea: :idea: :idea:
Facebook: http://www.tyopaikkakiusatut.net/
"Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään."
-Albert Einstein
Heka
 
Viestit: 18
Liittynyt: 08 Kesä 2010, 21:24
Paikkakunta: Savonlinna

Re: On vain yksi energia

ViestiKirjoittaja poka » 21 Elo 2011, 19:21

Heka kirjoitti:Heippa taas,
Energiat ovat kehittyneet uuteen suuntaan, eli shakroja ei enää ole, koska ne yhdistyvät ja on vain yksi kehon energiakeskus sydämen kohdalla.


Ööööh hu<g

Juuri kun luulin päässeeni vähän jyvälle ihmisen energiakeskuksista ...
Mistä olet tämmöistä uutta tietoa ammentanut, että olisi enään vain yksi energiakeskus. ?

Ihmettelen kovasti että miten kehon shakrat voisivat poistua tai sulautua yhteen,
eikös ne ole osa ihmisen kehon peruselementtejä mitä kautta energiat kulkee
ja ovat osa kehoa niinkuin ovat aina olleet, mikä ne muuttaisi ?


hu<g
Poka
Viimeksi muokannut poka päivämäärä 21 Elo 2011, 20:24, muokattu yhteensä 1 kerran
poka
 
Viestit: 92
Liittynyt: 27 Helmi 2011, 20:23

Seuraava

Paluu Energian muodot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron